Ontmoet je graag nieuwe mensen maar dan niet op een datingsite maar in het gewone leven? Om de kansen op een leuke flirt te vergroten geven we je 11 interessante plaatsen voor een spontane ontmoeting!

Kies uit deze 11 plaatsen degene die bij jou past!

 

1. Bezoek eens een ander café of koffiebar

Loop gewoon eens wat verder dan je vertrouwde plek. Kijk wie er over de vloer komt en vraag aan een plaatselijke schone welke koffie de lekkerste is. Zoek een strategisch plaatsje uit aan de bar of op het terras en kijk je ogen uit! Aantrekkelijk exemplaar gespot? Trakteer!

2. Neem danslessen

Zelfs al kun je nog niet dansen en heb je geen gevoel voor ritme, zelfs dan is het interessant om danslessen te nemen. In dansscholen zijn er altijd mannelijke danspartners te kort. Je kunt zo snel met andere vrouwen in contact komen, een dansje maken en tegelijk een praatje. Bovendien heb je al direct een gemeenschappelijke hobby. Vrouwen voelen zich aangetrokken tot mannen die kunnen (en durven) dansen, dus daar kan je kostbare punten scoren. Vraag bij je inschrijving na wie er komt dansen. Schrijf je in bij die dansschool die vooral singles aantrekken.

3. Ga wijn proeven

Ook hier weer geldt: andere plaatsen doet je andere mensen leren kennen. Het proeven van de wijn geeft jullie direct een onderwerp om over te praten. Wat vind je van de wijn, hoe beoordeel je de kleur en de smaak? Vind zij hem ook lekker? Houdt ze meer van rode of witte wijn?

4. Ga wandelen met de hond

De hond is net als een baby een vrouwenmagneet. Ze zullen je aanspreken over zijn ras, zijn vacht en zijn speelsheid. Wie kan, gaat lekker naar een park. Je zal merken dat je regelmatig dezelfde vrouwen ziet. Wie zijn wandelschema regelmatig wijzigt, zal andere vrouwen ontmoeten.

5. Begeleide wandeling

Ontdek je eigen stad of streek. Boek eens een groepswandeling met een professionele toeristenbegeleider. Zo ontdek je eens een andere wijk, leuke plekjes en cafeetjes of kom je eindelijk eens in dat museum waar iedereen het over heeft. Niets is zo ongedwongen om contacten te leggen als een wandeling. Bovendien weet je op voorhand dat de andere mensen uit de groep zo’n 2 à 3 uur met jou zullen optrekken.

6. Volg acteerles of ga bij de toneelvereniging

Waar wordt er volop geëxperimenteerd met het uiten van gevoelens of het verbeteren er van? Waar wordt er zo maar gekust, geknuffeld en omhelst? Een toneelgroep is ideaal om nieuwe mensen te leren kennen die heel open zijn. Ben je zelf geen acteerwonder? Check of men mensen nodig heeft bij de bar of het onthaal tijdens de voorstellingen.

7. Ga fitnessen

In lessen BBB, yoga, pilates of zumba vind je altijd een overwicht aan vrouwen. Naast leuke contacten, verzorg je bovendien ook nog eens je lichaam. Vrouwen versieren lukt minder bij de krachttrainingen. Spieren kweken door gewichten te heffen vinden vrouwen maar niets aan.

8. Doe vrijwilligerswerk

Als je sociale en warme mensen wil ontmoeten, dan is vrijwilligerswerk de ideale activiteit. In je buurt zijn er beslist tal van projecten. Of zoek iets waar je interesse ligt. Laat zien dat je een hart hebt. Je ontmoet zo leuke mensen. Vrouwen versieren mag niet het hoofddoel zijn van het vrijwilligerswerk. Je wordt dan sowieso snel bedankt voor je inzet.

9. Boek een groepsreis

Ga eens in groep op reis. Wie alleen reist, vindt makkelijker aansluiting bij andere singles. Het voordeel van samen reizen is dat je ook samen dingen kunt beleven: van gewoon zonnen, wandelen, cultuur tot samen eten of tot ’s nachts feesten.

10. Volg kookles

Zet je de TV aan, dan zie je kookprogramma’s. Iedereen wil tegenwoordig beter leren koken. Volg ook eens een cursus. Pret verzekerd. Zeker als je achteraf samen al het lekkers eten mag opeten. Wedden dat je terwijl je groenten snijdt, in potten roert, samen eet en daarna samen de afwas doet met leuke single vrouwen aan de praat raakt?

11. Doe mee aan een speeddate

Leuke avond beleven en meerdere singles ontmoeten? Ga speeddaten! Maak er een leuke avond van en doe het doeltreffend. Onderzoek toont aan dat er per groep van 7 mannen en 7 vrouwen wel minstens één koppel doet ontstaan. Ontdek wanneer er volgende keer bij jou een speeddate in de buurt is.

Eén reactie

  1. Ik zit bij nieuwemensenlerenkennen.nl Dat jullie van de redactie dat niet kennen. Hier heb je alles bij elkaar.

Reacties zijn gesloten.