vrouw naar bed

11 erogene zones die mannen vaak vergeten

Mannen snellen bij het voorspel vaak naar de borsten, de billen en de vagina. Omdat er veel zenuwuiteinden zitten in deze gebieden, zijn dat heel gevoelige plekjes. Maar het vrouwenlichaam heeft nog tal van andere erogene zones, als je haar hier streelt, komt ze al snel in de juiste stemming.

11 erogene zones van de vrouw

Haar
Een hoofdmassage of het strelen van de haren kan ontzettend ontspannend werken. Verwen haar door zachtjes met je handen door haar lokken te gaan. Of masseer haar in cirkelvormige bewegingen langs de haarlijn van de slapen tot de nek.

Nek
De nek was in Japan vroeger het meest aantrekkelijke lichaamsdeel van vrouwen. Dit plekje wordt ook vaak vergeten, maar onderschat de kracht niet van enkele zachte strelingen en kussen van haar haarlijn tot haar schouders.

Het sleutelbeen
Een mooi sleutelbeen kan heel sexy zijn bij een vrouw. Toon je appreciatie voor haar schoonheid met enkele aanrakingen en kussen. Ontkoop haar blouse net genoeg om dit lichaamsdeel te ontbloten en ga niet verder, zodat je je volledig op dit gebeid kunt concentreren.

Onderkant van de rug
Plaats je hand in het openbaar op haar onderrug. Dit gebaar bewijst dat je haar wilt beschermen, zonder dat je te opdringerig bent. Als je alleen bent, kun je haar langs haar ruggengraat kussen en eindigen bij haar onderrug.

Achterkant knieën
Dit is een vergeten gebied voor veel mannen, maar het is wel heel gevoelig. Je kunt dit heel zachtjes strelen als ze een rok draagt, het ideale voorspel als jullie in gezelschap zijn.

Handpalmen
Dit plekje kun je heel subtiel strelen zonder dat anderen zich daar ongemakkelijk bij voelen, het zal haar kippenvel bezorgen en tonen dat je gevoelig bent. Eens je thuiskomt, zal ze meteen in de juiste stemming zijn.

Oorlel
Strelen, kussen en zelfs zachtjes bijten in het oorlelletje kan haar in extase brengen. Je kan ook voorzichtig zuigen aan de buitenkant van de rest van haar oor. Maar je tong er in duwen is ‘not done’.

Voeten
Met een voetmassage help je haar te ontspannen, gebruik een speciale olie of lotion. Ook haar tenen en enkels verdienen aandacht. Sommige vrouwen houden ervan dat er aan haar tenen wordt gezogen, anderen vinden dit walgelijk, vraag dus eerst of je dat mag.

Binnendijen
Raak haar binnendijen aan met zowel je handen als je mond zonder haar vagina aandacht te geven, dat laat haar smachten naar meer.

Bekken
Net als bij de binnendijen kun je haar hier kussen en likken, maar laat je niet verleiden om naar haar geslachtsorgaan te gaan, dat is voor later. Maak het voorspel langer door je plots te concentreren op een ander lichaamsdeel.

Elke vrouw is niet hetzelfde, dus het kan zijn dat jouw partner niet graag heeft dat je op haar oorlel zuigt. De praktijk zal je leren welke aanrakingen effect hebben en welke plekjes je moet vermijden. Verken gerust al haar erogene zones! 

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.