Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
trouwen efteling
31 mei 2018

100 singles maken kans op Sprookjesdate in de Efteling

De eerste zomerse dagen zorgen voor de nodige zomerkriebels bij de Nederlandse singles. Heb je een eerste date gepland en wil je dit keer iets anders doen dan een koffiedate? Verras hem of haar dan met een first date in een attractiepark. Grote kans dat jouw date blij verrast is met dit voorstel, want bijna de helft van de Nederlandse singles ziet dit wel zitten. En de singles zijn dan niet vies van wat actie, een kwart van hen zit het liefst samen vooraan in de achtbaan, blijkt uit onderzoek van Lexa.nl en de Efteling.

Flirten in de bootjes

Een eerste date met een potentiële nieuwe liefde is altijd spannend. Daten in een attractiepark is dan een ideale manier om direct het ijs te breken. Houden jullie ook nog eens van dezelfde attracties, dan scoor je daar extra pluspunten bij ruim een derde van de singles (38%). En stel dat je tijdens de date een echte klik voelt, wat zou dan het beste moment zijn om een ‘move’ te maken? Daar blijken de meningen toch wel over verdeeld. Waar de mannelijke singles hun date het liefst versieren tijdens een romantisch boottochtje (42%), kijken de vrouwen eerst de kat uit de boom. 1 op de 3 single dames wacht namelijk rustig af tot hun date een eerste stap zet.

Sprookjes bestaan

In de Efteling worden sprookjes al bijna 66 jaar werkelijkheid. Het is dan ook de perfecte locatie voor een eerste date. “We zien al veel verliefde stelletjes in de Efteling en bedachten hoe we nog meer (toekomstige) stelletjes gelukkig kunnen maken. Met ons specialisme in het creëren van de perfecte sfeer en met behulp van de expertise van Lexa.nl, kunnen we samen de ideale Sprookjesdate maken,” vertelt Femke van Es, Hoofd Communicatie & PR van de Efteling. “Bij Lexa willen we singles samenbrengen op bijzondere locaties voor een unieke ontmoeting. Wat past daar nou beter bij dan de Efteling?”, aldus Roelijne Peters van Lexa.nl. Lexa.nl is één van de grootste datingservices op het gebied van online dating, met duizenden singles die op zoek zijn naar een relatie.

Vind nu jouw droomdate

100 singles uit Nederland krijgen op zaterdag 30 juni 2018 de kans om hun droomprins(es) te ontmoeten in de Efteling. Wat volgens de Nederlandse singles het hoogtepunt van hun date in de Efteling zou zijn? Uit het onderzoek blijkt dat waar de mannelijke singles het liefst samen verdwalen in het Sprookjesbos, bij de vrouwen een romantisch ritje in de Droomvlucht met stip op nummer één staat.

Singles kunnen zich nu aanmelden via efteling.com/sprookjesdate of via lexa.nl. Zij krijgen half juni te horen of ze geselecteerd zijn. De 100 uitgekozen singles ontmoeten elkaar voor het eerst op 30 juni in de Efteling. Daar beleven zij een Sprookjestour door de Efteling, waarbij er diverse opdrachten uitgevoerd zullen worden om elkaar beter te leren kennen. Aan het einde van de dag wordt de balans opgemaakt tijdens een borrel. Wie leven er samen nog lang en gelukkig?

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Flirty Dancing: Wendy van Dijk swingt met singles

Wendy van Dijk heeft haar eerste programma bij SBS6 te pakken,...

Mensen die emoji’s gebruiken meer dates en vaker seks

Veelvuldig gebruik van emoji’s met potentiële dates is zelfs gekoppeld aan...

Festivals zijn place to be voor flirtende singles

Het festivalseizoen is in volle gang! En wat blijkt? Festivals zijn...

Offline ontmoeten versus online daten

Kun je in tijden van swipen, keuren en eindeloze virtuele keuze...

Flirt een vrouw met je? Ontdek alle flirt signalen!

Een beetje frunniken met haar vingers in der haren, is dat...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Singles Vlaanderen

Ben je single en woon je in het...

advertentie

Bied gratis mee & WIN!