10 x 40plus singlereizen

10 x singlereizen voor veertigplussers

40+ single met vakantiekriebels? Deze 10 top adresjes bezorgen jou de vakantie van je dromen! Of je nou droomt van een fijne strandvakantie boordevol zon of juist van een outdoor vakantie waarin je lekker actief bezig bent met andere ondernemende singles, het is kan! De beste 10 reisaanbieders voor singles rondom de veertig jaar hebben wij even voor je op een rij gezet.

1# Estivant singlevakanties 40+

Estivant is al jarenlang een betrouwbare reisaanbieder op het gebied van singlereizen. De reizen zijn mooi ingedeeld op leeftijdsgroepen en Estivant zorgt ook voor een gelijkwaardige man vrouw verdeling binnen de groep. Het is een echte specialist en op online reisgebied een populaire aanbieder bij de singles. Ze hebben erg veel leuke groepsreizen van actief tot zon en strandvakanties binnen Europa op het reisprogramma staan en sinds kort ook weekendjes weg!

2# Crusj voor 40+ singles

De reizen van Crusj zijn inmiddels niet meer weg te denken uit het aanbod van singlereizen. Dit jaar zelfs winnaar van de reis awards voor de beste singlereisorganisatie! De reizen van Crusj richten zich op de HBO+ singles die houden van luxe. Ze zorgen ervoor dat de man-vrouw verdeling in evenwicht is. De leeftijdscategorieën zijn 25 tot 45 jaar en 45 tot 65 jaar. Het activiteitenprogramma is zo opgesteld dat je razendsnel nieuwe vrienden maakt. De reizen van Crusj hebben een fijne sfeer en lekker eten, plezier maken en veel lachen staan centraal.  Er zijn mooie zon en winterbestemmingen.

3# Cirkel vakanties van 25 tot 45 jaar

Cirkel vakanties bieden al jaren uitstekende singlereizen aan voor singles tussen de 25 en 45 jaar. De vakanties van Cirkel zijn ondergebracht in thema’s zoals zomerakantie, wintersport maar ook eenoudervakanties staan op het programma. Van actieve reizen tot strandvakanties, Cirkel heeft altijd een mooi een aantrekkelijk reisaanbod.

4# noSun singlereizen voor 40+ singles

Met de Zoover Award op zak kan het voor noSun niet meer stuk. Al sinds jaar en dag organiseert noSun actieve en avontuurlijke groepsreizen aan voor singles van 20 tot 45 jaar in kleine groepen die niet op zoek zijn naar een zon, zee strand maar juist eens iets anders willen beleven. noSun neemt je mee naar Ierland, Zweden, Lapland en IJsland. Een groepsreis met noSun is een onvergetelijke belevenis!

5# Kras 40+ singlereizen

Kras Reizen, wie kent ze niet! Sinds een aantal jaar ook flink gegroeid op het gebied van singlereizen voor 40+ single. De nadruk tijdens de vakanties van Kras ligt op een ongedwongen manier vakantie vieren met elkaar. De gemiddelde leeftijd van de deelnemers bij de singlereizen ligt boven de 45 jaar en ze brengen je naar bestemmingen over de hele wereld. Van Europa tot Afrika en Azië.

6# Labyrinth singlereizen 40+

Labyrinth is de reisspecialist op het gebied van outdoor vakanties en outdoor activiteiten. Ze bieden actieve ook actieve strandvakanties aan. De singlereizen van Labyrinth zijn voordelig voor je portemonnee en ze bieden reizen aan voor singles tussen de 25 en 45 jaar. De reizen van Labyrinth varieren van zeilen op de Waddenzee tot vakanties naar Griekenland of Italië en Portugal. 40plus singles gaan genieten!

7# One2gehter Travel singlereizen 40+

Bij One2gether Travel maken ze een duidelijk onderscheid in leeftijd bij de verschillende groepsreizen. De leeftijdsgroepen voor singles van 40plus zijn de groep 25 tot 55 jaar, 32 tot 59 jaar en 42 tot 59 jaar. Singles die houden van zon en cultuur komen bij de groepsreizen van One2gether Travel volop aan hun trekken. Zo hebben ze de Single Beach Club reizen in diverse prachtige, warme zonnige oorden. Pak die zwembroek of bikini maar in

8# BAS Travel voor christelijke 40+ singles

BAS Travel organiseert christelijke groepsreizen voor singles van 25 tot 45 jaar. De single vakanties, breaks en events hebben een geheel eigen sfeer. De vakanties van BAS Travel bieden vaak outdoor activiteiten aan. De reizen van BasTravel zijn zeer betaalbaar en ze gaan naar bestemmingen door heel Europa. Tot slot, ze zijn alleen bedoeld voor singles!

9# Singlemaarnietalleen reizen 40+

FOX reizen heeft al jaren een heel bekend label voor singles: Singlemaarnietalleen. Ze bieden verre, avontuurlijke groepsreizen aan voor singles van 40+. Door vooraf per reis groepsinformatie af te geven weet je meteen wie je medereizigers zijn en wat de man vrouw verdeling plus de leeftijden zijn. De grootste groep singles die boeken bij Singlemaarnietalleen zijn tussen de 30 en 55 jaar. Ze bieden heel veel mooie en avontuurlijke groepsreizen aan over heel de wereld!

10# Goed Idee reizen voor alleengaanden van 45+

Goed Idee Reizen is een christelijke organisatie voor alleengaande en alleenstaande 45+ reiziger die in eigen sfeer op vakantie wil. Goed Idee Reizen betekent: gegarandeerd een 1-persoonskamer zonder toeslag. Bestemmingen zijn Israël, Madeira, Zuid-Spanje en… nog veel meer! Bij de christelijke reizen van Goed Idee ontmoet je gelijkgestemden en geniet je samen van een prachtige vakantie.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker
By danny@db-online-marketing.nl ·
25 oktober 2022

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker?

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!