Blijheid vrijheid

10 x lekker single met Valentijn

Geloof het of niet, maar het is echt zalig om lekker single te zijn op Valentijnsdag. We geven je alvast tien redenen om niet te treuren op deze toch wel commerciële dag van de liefde.

1. Je kan jezelf verwennen

Het is dé dag bij uitstek om de persoon die je het liefste hebt te verwennen. Uiteraard ben jij die persoon zelf. Geef nu toe, een mooie kans om jezelf eens in de bloemetjes te zetten.

2. Geen geforceerde romantiek

Prijs jezelf gelukkig dat je niet geforceerd romantisch moet doen. Valentijn is de dag waarop stellen willen laten zien hoe verliefd ze wel zijn. Weinig natuurlijk, toch?

3. Je spaart geld uit

Een Valentijn zonder cadeautje gaat toch niet? Denk dus maar aan al het geld dat je uitspaart. Dat kan je nu aan jezelf besteden.

4. Je wordt niet gedumpt

Als je al single bent, is er dus ook geen kans dat je gedumpt wordt op Valentijn.

5. Geen melig gedoe voor jou

Ken je ook van die koppels die constant overdreven lieve en melige berichtjes naar elkaar sturen via Facebook? Geweldig storend toch? Dat probleem heb jij dus ook niet.

6. Geen pyjama-avond op de bank

Veel koppels willen het op Valentijn extra gezellig maken en kruipen ‘s avonds in pyjama op de bank. Toegegeven, dat kan natuurlijk wel eens gezellig zijn.

7. Geen romantisch diner koken

Je moet je geen zorgen maken over een romantisch diner. Maak jezelf voor het eten gewoon een cocktail klaar. De rest volgt later wel.

8. Uitgaan en flirten

Na je cocktail en het eten, kan je een stapje in de wereld zetten. Je kan flirten met wie je wilt, want het is toch Valentijn zeker! Je bent single en kan van de avond genieten!

9. Lachen met ‘geforceerde’ koppels

Er bestaat geen twijfel dat je op Valentijn verschillende ‘romantische’ koppels tegen het lijf loopt. Je kan als single alleen maar blij zijn dat jij er geen deel van moet uitmaken.

10. Je kiest zelf het dessert

Welk dessert staat er op het menu? Dat kies jij helemaal zelf! Wat je maar wilt dus!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.