vrouwen versieren

10 x flirt of relatiemateriaal: herken de ware

Veel vrouwen hebben het plaatje van de ware, ideale man al in hun hoofd zitten. Voor het geval ze die onverhoopt tegenkomen. Omdat je nou eenmaal niet met iedere leuke vent kunt trouwen die je tegenkomt is het wel handig om het onderscheid te kunnen maken tussen de man voor een leuke flirt en de man die geschikt is voor een relatie.

10 x flirt versus relatiemateriaal

1. De leuke flirt onderscheidt zich in een aantal opzichten van die leuke vent met wie je werkelijk wel eens in het huwelijksbootje zou kunnen stappen en waarmee je echt oud zou willen worden. Daarom de 9 verschillen een rijtje. Uiteraard met een knipgoog 😉

2. Hij wil met jou de hele wereld rond en ontdekken versus, hij wil met jou alleen maar de slaapkamer aan een nadere inspectie onderwerpen..

3. Je hebt goede, intieme en lange gesprekken met hem versus, je hebt vooral een hele lange discussie met jezelf waarom je nou alweer met hem hebt afgesproken voor een date

4. Hij fixt en repareert dingen op de lange termijn (zoals die rot klusjes in huis waar je nog steeds niet aan toegekomen bent) versus hij lost alleen een tijdelijke zaak op, namelijk jouw eenzaamheid

5. Hij maakt je helemaal gek in de goede zin van het woord versus, hij maakt je helemaal gek in de slechte betekenis van het woord

6. Hij kent je van binnen en van buiten (dus ook je mindere kanten) en accepteert dit, versus hij kent je alleen oppervlakkig

7. Hij kent je echte, diepste gevoelens versus, hij denkt jouw gevoelens te kennen

8. Hij krijgt de eer om je ouders, opa, oma en beste vrienden te ontmoeten versus, hij mag alleen maar door jou en jou alleen gezien worden

9. Hij opent letterlijk en figuurlijk deuren voor jou versus, hij brengt je enkel naar de uitgang

10. Hij luistert echt naar wat je te vertellen hebt versus, hij vertelt je simpelweg wat je wilt horen…

Aan het daten met een leuke, nieuwe man? Dan herken je misschien wel het een en ander. Lozen of vasthouden? Dat is natuurlijk up to you!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.
trouwen
By Francien ·
22 oktober 2021

De toekomst van het huwelijk

Het huwelijk is een verband dat al duizenden jaren wordt aangegaan. Het zal niet verdwijnen, maar wel een andere invulling krijgen.