Dat de erogene van je nieuwe liefde ontdekken een hele prettige bezigheid is kan je vast beamen! Niets zo leuk en vooral lekker om elkaars lichaam stapje voor stapje beter te leren kennen. Ook seksuologe Goedele Liekens heeft een paar heerlijke tips voor je.

10 x de kern van de zaak

Goedele: “Doe eens een toer langs zijn lichaam, om al zijn erogene zones te ontdekken. Onderweg zul je vast wel de juiste knopjes kunnen indrukken.”

1). De oren. Blaas er zachtjes in, lik eraan of bijt in zijn oorlel.

2).  De mond, lippen en tong zijn heel gevoelig. Vandaar dat kussen zo leuk is.

3). Ook de hals en nek kunnen gevoelige lichaamsdelen zijn. Streel die zone, geef kusjes of lik hem daar. Of laat hem gewoon genieten van de aanraking.

4). Je zou het misschien niet denken, maar de handpalm is heel gevoelig. Kriebel hem daar of leg zijn hand op jouw lichaam om hem te laten voelen en genieten.

5). De tepels van een man kunnen hard worden van opwinding, maar niet elke man ervaart hetzelfde.

6). De onderbuik en navel kunnen ook heel gevoelig zijn. Met strelen en likken kun je de opwinding opbouwen.

7). Als je aan zijn middel belandt, is het behoorlijk duidelijk. Het kan hemels voor hem zijn als je zijn billen streelt, masseert of likt.

8). Streel zachtjes over de binnenkant van de dijen of masseer die plek een beetje. Door af en toe zijn penis aan te raken maak je het nog opwindender.

9). De eikel is zeer gevoelig, net als de penis en de balzak. Likken en strelen scoren hoe dan ook hoog.

10). Voeten en tenen kunnen ook erogene zones zijn. Een voetmassage, vooral van de voetzolen, kan een man ook deugd doen.

Deze 10 tips komen het uit het nieuwe boek van Goedele: Superseks in 10 stappen te lezen? Wil je meer weten? Bestel dan: Superseks in 10 stappen.