Chatten

10 woorden voor een geslaagd eerste online date gesprek

Wanneer je je begeeft in de wereld van online daten dan weet je dat het al lang niet meer draait om een wervelende tekst waar je uren op gezeten hebt of de beste selfies die je na heel wat speurwerk hebt weten op te diepen. Want als je eenmaal met die leukerd gematcht bent is de vraag: wat ga je zeggen!?

Cijfertjes

Want hoe klink je ge茂nteresseerd zonder in 茅茅n zin iemand het hemd van het lijf te vragen? Hoe hou je die ander aan de praat, z贸nder mega hopeloos te klinken? En stuurt hij het eerste berichtje of jij? Dating service Plenty of Fish heeft ruim 100 miljoen geregistreerde singles wereldwijd en is in de cijfers gedoken.

Eerste woorden van singles

Want de datingsite is razend benieuwd wat nou eigenlijk de meest voorkomende woorden zijn die singles in hun eerste berichtjes aan elkaar sturen – dat vervolgens tot een gesprek leidt. Ze hebben ruim honderdduizend berichtjes onder de loep genomen en een lijst opgesteld van de top tien woorden die mannen versus vrouwen het meest gebruiken.

Mocht je pas sinds kort aan het online daten zijn of zit je al geruime tijd in het online zadel, deze woorden kunnen je wellicht helpen om het ijs te breken:

De top tien voor vrouwen:

 1. Nice
 2. Love
 3. Handsome
 4. Great
 5. Smile
 6. Beautiful
 7. Cute
 8. Interested
 9. Chat
 10. Meet

En voor mannen:

 1. Beautiful
 2. Love
 3. Nice
 4. Gorgeous
 5. Pretty
 6. Sexy
 7. Today
 8. Great
 9. Smile
 10. Interested

De vertaling laten we aan jou over 馃槈 Succes!

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek 路
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien 路
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda 路
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen 路
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien 路
26 januari 2022

4 originele date-idee毛n: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen 路
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam