woede gezondheid

10 vreselijke date afknappers

Ben je nog op zoek naar die ene ware en druk aan het daten? Let dan even op! Want uit onderzoek van Singlessite.nl blijkt dat je op z’n minst fris en fruitig voor de dag moet komen. Naar zweet ruiken is de vreselijkste afknapper tijdens een eerste date.  

Zweetlucht en lelijk gebit

De grootste date afknappers onder de 975 single mannen en vrouwen die deelnamen aan het onderzoek zijn een man of vrouw die naar zweet ruikt en een lelijk gebit heeft. Op nummer drie staat ‘alleen maar over zichzelf praten”. Een bezoekje brengen aan de douche plus de tandarts en je af en toe je mond houden is dus aan te bevelen als je gaat daten.

De top 10 date afknappers ziet er zo uit:

1.       Zweetlucht

2.       Slecht gebit

3.       Geen vragen stellen, alleen over zichzelf praten

4.       Hele tijd naar andere mannen/vrouwen kijken

5.       Aansturen op seks

6.       Slecht gekleed

7.       Teveel alcohol gebruiken

8.       Slechte (tafel)manieren

9.       Praten over ex

10.     Te laat komen

Minder erg, maar toch..

Iets minder belangrijke afknappers zijn er ook te vinden onder de singles. Zo houdt een klein percentage het voor gezien als de ander erg verlegen is, alleen maar kan praten over het werk, ongepaste seksueel getinte grappen maakt en veel praat over vorige dates. Heb je een dringende kinderwens? Wordt ook niet op prijs gesteld als gespreksonderwerp tijdens een eerste date.

Aan deze enquête deden 975 M/V singles mee waarvan 40 procent man 60 procent vrouw. 

Francien

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.
online shoppen singles day
By Linda ·
25 december 2021

Online daten met behulp van VPN

vrouwen seks met elkaar
By Francien ·
22 december 2021

Mannenhart op hol door stem van vruchtbare vrouw

Vruchtbare periode bij een vrouw doet haar stem veranderen in een aantrekkelijker stemgeluid. Handig om je date in deze periode te plannen.
onder de kerstboom
By Francien ·
8 december 2021

Grootste reden om te daten in december

In december alleen zijn dat wil niemand, zo lijkt. Ben je nog niet bekomen van je liefdesverdriet, ga dan toch gewoon daten. Meer breken dan je reeds gebroken hart kan niet.
daten met klein budget
By Moniek ·
17 november 2021

Daten met een klein budget

Heb je het in je uppie niet al te breed en niet veel geld om dure, spectaculaire dates te plannen? Geen nood, we hebben een paar tips voor je verzameld zodat jij je datingbudget onder controle houdt en toch optimaal geniet!