datingsites voor singles

10 verleidelijke ideeën voor een date-vrije avond

Stop met het vervloeken van je date-loze weekenden. De truc voor een bevredigende en leuke zaterdagavond met jezelf is simpel: Wees je eigen date, maar dan wel de beste date die je ooit hebt gehad. Neem het heft in eigen handen en behandel jezelf goed!

De volgende 10 tips helpen je op weg:

1. Realiseer je goed dat het zijn verlies is dat hij je nog niet heeft gevonden.

2. Ruim je kasten op, mest je boekenkast uit en als je toch lekker bezig bent organiseer je de keukenkastjes opnieuw. Onderschat nooit de kracht van orde scheppen. Doe je dit op praktisch gebied, dan schep je tegelijkertijd innerlijke rust en ruimte.

3. Kook een geweldige maaltijd. Dek de tafel, doe de kaarsen aan en geniet van je eigen gezelschap. Dank de sterren dat je niet aan tafel zit met en lompe vervelende vent.

4. Ga sporten, hardlopen of fitnessen. Spierkracht geeft namelijk ook innerlijke kracht.

5. Schilder een kamer. Transformeer je huis tot een oase. Als dit project je te groots lijkt, begin dan in het klein. Koop meteen een paar heerlijke grote zachte handdoeken.

6. Neem een bubbelbad met kaarslicht en neem er gelijk een glaasje champagne bij. Geen bad? Geen nood, neem een lange douche en gebruik een heerlijke aromatische olie om jezelf mee te verwennen.

7. Geef jezelf op voor een cursus. Zorg ervoor dat deze heel interessant is. Kennis opbouwen blijft een wonderlijk iets.

8. Huur een klassieke of spannende film. Maak popcorn en kijk de film in het donker. Stel jezelf voor dat je in de bioscoop bent, maar dan zonder die persoon met dat enorme haar, die in de stoel direct voor je zit.

9. Doe de kaarsen aan, pak een goed boek en zet een mooi muziekje op. Neem de telefoon niet op als je ziet dat het een zeur-vriendin is. Ontspan jezelf en laat je lekker meevoeren in het verhaal.

10. Projecteer niet. Je bent alleen date-loos voor de rest van je leven als je denkt dat dit zo zal zijn. Geniet in plaats daarvan van het moment, en begin met deze avond. Meerdere positieve momenten dragen bij tot een gelukkig leven, man of geen man.

Bron: Singlessite.nl

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever.