vind je liefde met valentijn

10 Valentijnscadeaus die vrouwen beslist niet willen krijgen

Met Valentijnsdag in het vooruitzicht zou de romantiek hoogtij moeten vieren. Maar wat is romantiek? Uit onderzoek van realbuzz.com blijkt dat de meeste mannen bloemen kopen omdat ze ervan overtuigd zijn dat dit de manier is om hun liefde te betuigen. Helaas is maar 4 procent van de vrouwen hier echt van gecharmeerd. 

Om ervoor te zorgen dat je de plank niet misslaat, 10 dingen die vrouwen niet willen krijgen

1. Een teddybeer
Tenzij jullie allebei nog in de lagere school zitten, is een knuffelbeer echt geen goed idee.

2. Een klein doosje (zonder ring)
Als je kiest voor een valentijnscadeautje in een klein juwelendoosje, dan moet dat ook de juiste inhoud hebben. Er is niets erger dan een vrouw die in tranen uitbarst en “Ja, ik wil met je trouwen” zegt, om daarna te ontdekken dat er oorringen in het doosje zitten.

3. Twosie (een outfit voor twee)
Wie denkt dat de dubbele versie van een ‘onesie’ een grappig en leuk cadeautje is, heeft het helaas mis. Vrouwen zullen er niet om kunnen lachen.

4. Romantisch etentje in een fastfoodketen
Tenzij je een tiener bent, kan zo’n etentje nooit romantisch zijn. Je moet kiezen voor een restaurant waar ze minstens een menu serveren.

5. Bloemen van het tankstation
Denk niet dat vrouwen niet zullen weten dat je bloemen uit het tankstation komen, want dat zie je zo. En dat zal je niet in dank afgenomen worden, want zulke bloemen betekenen niks anders dan “ik had geen tijd om iets anders te zoeken voor jou”. Minpunten dus.

6. Een celebparfum
Als je een romantisch parfum wil geven, dan moét je kiezen voor de klassiekers zoals Chanel en Dior.

7. Goedkope chocolaatjes
Hoewel we die chocolaatjes wel lekker vinden, is zo’n doosje veeleer iets dat je geeft aan een leerkracht op het einde van het jaar, niet aan degene van wie je houdt. Als je echt chocolade wil geven, dan moet je kiezen voor pralines of – nog beter – champagnetruffels.

8. Een zelfgemaakte bon
“Goed voor één picknick”, “Goed voor één ontbijt op bed” of “Goed voor één massage” is niet wat we willen krijgen. Een bon voor een weekendje weg of een bezoekje aan een beautysalon daarentegen…

9. Sexy outfit
Geloof wat je wil, maar vrouwen vinden een ‘sexy’ outfitje echt niet romantisch. Laat je er dus niet door verleiden in de winkel, want je doet er ons echt geen plezier mee.

10. Geld
De vrouw van je dromen geld geven zodat ze lekker zelf kan gaan shoppen is echt een No Go! 14 procent van de ondervraagde vrouwen gaf zelfs aan hun geliefde te dumpen als hij haar geld gaf.

Maar wat willen de dames dan wel? Drie op de vier vrouwen willen graag iets persoonlijks, zoals een handgeschreven brief of een gedicht. Bovendien verwacht één op de drie vrouwen ook dat een man op voorhand plannen maakt. Reserveren in jullie favoriete restaurant is dus zeker een must.

Bron: Realbuzz

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!