Valentijsdag voor Singles

10 tips om je nieuwe liefde te ontmoeten

Het nieuwe jaar is van start, nieuwe ronde nieuwe kansen dus, ook voor de liefde! Wat kunt je doen om die nieuwe lover te ontmoeten? Dat lees je in deze 10 tips.

TIP 1

Hou alvast een grote lente schoonmaak! Haal een bezem door je huis en zorg dat de energie weer gaat stromen. Je zult merken dat je hier ‘opgeruimd’ en blij van wordt. En dat straal je uit! Een hoop materiële ballast heb je de deur uitgezet. Je voelt je letterlijk lichter en klaar voor een nieuw begin.

TIP 2

Maak ruimte voor een nieuwe liefde! Laat het verleden achter je want onopgeloste kwesties uit vorige relaties zitten een nieuwe relatie in de weg. Soms heeft iemand je zo gekwetst dat je niet meer open staat voor een nieuwe relatie. Je zult dus iemand met wie je bijvoorbeeld 3 jaar geleden iets hebt gehad moeten loslaten. Ook als een oude liefde je verdriet heeft gedaan is het belangrijk om hem of haar te vergeven en te vergeten. Wanneer je dit niet doet, zul je in gedachten met deze persoon bezig blijven en is er geen ruimte voor een ander.

TIP 3

Kom van de bank af! Onderneem actie! Ik las in een tijdschrift: “ Ik ben niet het type dat een man zoekt via internet of gekoppeld wil worden. Ik wil mijn grote liefde gewoon tegenkomen. Hij loopt ergens rond, dat voel ik.” Met deze mindset duurt het langer voordat je ware liefde vindt. Je toekomstige partner zal echt niet zomaar voor je deur staan. Wees pro actief en zorg zelf dat je je grote liefde tegenkomt!

TIP 4

Wees aantrekkelijk! Laat je inspireren door de natuur en het prille bloeiende leven om je heen. Wees blij als een nieuwe dag je verwelkomt met een zonnestraal en fluitende vogels. Neem niet alles als vanzelfsprekend en wees dankbaar voor wat je hebt. En natuurlijk kun je je soms alleen en ongelukkig voelen, maar je hoeft dat niet telkens te laten zien. Zorg dat je positief in het leven staat want het is niet aantrekkelijk om te laten zien dat je ongelukkig bent. Wees blij met je leven , je vrienden en je familie want dat maakt je nog aantrekkelijker.

TIP 5

Ga sporten in de buitenlucht! Het kan weer……heerlijk buiten sporten. Word lid van een hardloopclub. Of ga lekker bootcampen. Wandelen in het park of op het strand. Stel je bewust open en wie weet wat er dan op je pad komt.

TIP 6

Ga gezellig op een (verwarmd) terrasje zitten! Heerlijk genieten van de eerste zonnestralen op je gezicht. Met een koud biertje of een lekker wijntje genieten met je vrienden. Maar kijk ondertussen wel rond. Zet je gezicht ‘in de lach-stand’. Dan is het nog makkelijker (oog) contact te maken met die leuke man of vrouw die twee tafels verder zit. In de lente komen we weer uit onze ‘winterslaap’ en staan we meer open voor contact met anderen.

TIP 7

Ga online daten! Misschien ben je nog geen lid van een datingsite of denk je dat dit niets voor jou is. Maar probeer het eens uit. Want waarom zou je je beperken tot de traditionele manieren van het ontmoeten van andere mensen. Zoek een goede datingsite die jou aanspreekt, maak een aantrekkelijk profiel, zorg voor een leuke ontspannen (close up) foto van jezelf en je bent klaar om online te daten.

TIP 8

Stap uit je comfortzone! De lente is het seizoen van hoop, optimisme en nieuwe activiteiten. Doe iets wat je altijd al hebt willen doen, maar nog niet durfde te doen. Dat kan een nieuwe hobby, cursus of andere activiteit zijn. Waar ligt je passie? Waar loop je warm voor? Als je dit doet vergroot je de kans dat je iemand ontmoet met wie je een magische klik hebt én waarmee je ook een passie deelt.

TIP 9

Voel jezelf sexy! Sensualiteit is een natuurlijk onderdeel van wie je bent. Weg met die dikke wintertruien en verwelkom je kleurrijke luchtige voorjaarsgarderobe! En als je nog winterkilo’s hebt, ga dan naar een sportschool of pas je voedingspatroon aan. Zorg dat je letterlijk lekker in je vel zit. Als je je sexy en aantrekkelijk voelt straal je dat uit. Zelfverzekerdheid en je goed voelen over jezelf maakt je onweerstaanbaar aantrekkelijk.

TIP 10

Reken af met oude gewoontes! Dit is het moment om je oude patronen te doorbreken. Tijd voor een nieuw leven. Dit hoeven geen grote ingrijpende veranderingen te zijn. ‘Word wakker uit je winterslaap!’ Stap uit je routines. Haal eens boodschappen bij een andere supermarkt. Of neem eens een ander ontbijt ‘s ochtends. Zeg eens ‘ja’ in situaties waar in je vroeger ‘nee’ zou zeggen. Probeer een andere kledingstijl. Bel oude vrienden weer eens op. Neem een andere route naar je werk. Er zijn zoveel dingen die je ‘anders’ kunt doen, waardoor je op een eenvoudige manier andere mensen ontmoet. Ook ga je het leven dan door een andere bril zien en wie weet welke verrassingen hierdoor op je pad komen!

Bron Menstypes

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.