nieuwe vrienden maken

10 shop tips voor je zakelijke garderobe

Het nieuwe seizoen is begonnen. De wintergarderobe mag terug naar de kast. Een mooie tijd om eens kritisch naar je voorjaars-  en zomerkleding te kijken. Past alles nog? Ziet de kleding er nog verzorgd uit of zitten er vlekken in of missen er knopen?

Behoeft je garderobe aanvulling, maar waar begin je dan? Met deze tips wordt het winkelen gemakkelijker, wie weet zelfs leuker, en bespaar je tijd. Het is goed om te kijken welke kleding nog draagbaar is. Als de kleding lelijk is geworden, doe deze dan gewoon weg. Let goed op of de kleding nog past. Met te ruime of te strakke kleding  maak je een onverzorgde en dus ook onprofessionele indruk.

Vraag jezelf af, of de kleding die je nu draagt nog steeds past bij wie je bent en wat je wilt uitstralen op de werkvloer. Misschien wordt het zelfs tijd voor een nieuwe stijl.

Hierbij 10 tips om het shoppen gemakkelijker, efficiënter en effectief te maken.

1. Neem je huidige kleding door, sorteer, en bepaal wat ontbreekt.

2. Maak een lijstje, neem dit mee naar de winkels en ga gericht op zoek.

3. Vergeet niet te denken aan accessoires (tas, ketting, das, sjaal, schoenen). Een mooi middel om uw oude outfit te upgraden.

4. Maak een route van winkels die u zeker wilt aandoen. Google maps is hier een handige tool voor.

5. Ga winkelen in de kleinere boetieks en/of de wat duurdere modezaken. Het advies is hier vaak beter en de pashokjes groter.

6. Weet je welke kleuren bij je passen? Zachte kleuren of juist fel? Licht of donker? Warm of koel? Kies die winkels uit met een grote variëteit aan kleuren of met de kleuren die bij je horen.

7. Investeer liever in basisstukken zoals een pantalon, rok of blazer en geef minder uit aan opvallende items, die je één seizoen draagt

8. Neem de kleding waarmee je wilt combineren mee naar de winkel. Het is dan gemakkelijker om een bijpassend item te vinden.

9. Shop online. Het is gemakkelijk om in alle rust thuis te passen. En als het niet past, stuur je het gewoon weer terug

10. Op de startpagina ModeOnline vind je talloze winkels en ketens waar je vanuit je luie stoel kunt shoppen.

Bron: Managersonline

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!