5 date tips niet opvolgen

10 redenen waarom oudere mannen betere partners zijn

Tegenwoordig zijn sommige vrouwen (en dan vooral beroemdheden) op zoek naar jongere toyboys. Denk maar aan Madonna die de ene jonge man voor de andere inruilt. Toch blijken vrouwen vaker gebaat bij een oudere partner dan met een man van dezelfde leeftijd of jonger. Waarom?

1. Bedplezier

Oudere mannen stralen zelfvertrouwen uit in bed en kennen de kneepjes van het vak. Als je partner de uitzondering blijkt, die er nog altijd niets van bakt, dan heb je een hopeloos geval aan de haak geslagen. Verspeel dan geen tijd om hem te leren hoe het beter kan.

2. Hij weet veel

Generatiekloven kunnen nuttig zijn. Hij zal ongetwijfeld heel veel weten van dingen waar jij nog niets vanaf weet. Je oudere minnaar kan je heel veel bijbrengen op tal van vlakken.

3. Hij zal je steunen

Op het moment dat jullie geliefden worden, heeft hij al een hele carrière uitgebouwd. Daarom zal hij jou zeker steunen in jouw ambities op carrièrevlak. Bovendien kan hij jou uitstekend advies geven hoe je de dingen moet aanpakken.

4. Hij maakt het niet (te) laat

Oudere mannen genieten ervan om in je gezelschap te vertoeven. Zij hebben er op die leeftijd geen behoefte aan om nieuwe veroveringen te doen en in clubs op jacht te gaan naar vrouwelijk schoon. Hij beleeft liever een romantische avond met jou.

5. Hij kent zichzelf

Niemand is perfect en dat beseft hij maar al te goed. Hij heeft immers voldoende tijd gekregen om zijn eigen gebreken te leren kennen. Hierdoor zullen er minder wrijvingen ontstaan.

6. Jij bent de mooiste

Het is leuk om te weten dat jij de knapste bent voor hem. Je zal je extra sexy voelen.

7. Hij is al veranderd

Zijn vorige relaties zijn op niets uitgedraaid. Hier heeft hij lessen uitgetrokken en daar kan jij de voordelen van plukken.

8. Hij wil niet alleen zijn

Oudere mannen hebben al het punt bereikt waarop ze zich realiseren dan ze niet als single door het leven willen gaan. Ze hebben geen bindingsangst en dat is super voor jou.

9. Hij moppert niet over geld

Rekeningen zal hij met plezier betalen. Je oudere partner heeft immers carrière gemaakt en geld zal geen breekpunt zijn. Je hoeft je niet langer schuldig te voelen over bepaalde uitgaven.

10. Hij blijft altijd aantrekkelijk

Sommigen mannen verliezen hun aantrekkelijkheid maar niet deze oudere man die jij aan de haak geslagen hebt. Jij weet nu zeker dat de tijd amper vat op hem heeft en dat dit exemplaar zijn vitaliteit zal behouden.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.