lichaamstaal uitgaan

10 redenen waarom je beter single kunt zijn met Valentijn

Geloof het of niet, maar het is een zegen om single te zijn op Valentijnsdag. We geven je alvast tien redenen om niet te treuren op de (commerciële) dag van de liefde.

1. Je kan jezelf verwennen

Het is dé dag bij uitstek om de persoon die je het liefste hebt te verwennen. Uiteraard ben jij die persoon zelf. Geef nu toe, een mooie kans om jezelf eens in de bloemetjes te zetten.

2. Geen geforceerde romantiek

Prijs jezelf gelukkig dat je niet geforceerd romantisch moet doen. Valentijn is de dag waarop stellen willen laten zien hoe verliefd ze wel zijn. Weinig natuurlijk, toch?

3. Je spaart geld uit

Een Valentijn zonder cadeautje gaat toch niet? Denk dus maar aan al het geld dat je uitspaart. Dat kan je nu aan jezelf besteden.

4. Je wordt niet gedumpt

Als je al single bent, is er dus ook geen kans dat je gedumpt wordt op Valentijn.

5. Geen melig gedoe voor jou

Ken je ook van die koppels die constant overdreven lieve en melige berichtjes naar elkaar sturen via Facebook? Geweldig storend toch? Dat probleem heb jij dus ook niet.

6. Geen pyjama-avond op de bank

Veel koppels willen het op Valentijn extra gezellig maken en kruipen ‘s avonds in pyjama op de bank. Toegegeven, dat kan natuurlijk wel eens gezellig zijn.

7. Geen romantisch diner koken

Je moet je geen zorgen maken over een romantisch diner. Maak jezelf voor het eten gewoon een cocktail klaar. De rest volgt later wel.

8. Uitgaan en flirten

Na je cocktail en het eten, kan je een stapje in de wereld zetten. Je kan flirten met wie je wilt, want het is toch Valentijn zeker! Je bent single en kan van de avond genieten!

9. Lachen met ‘geforceerde’ koppels

Er bestaat geen twijfel dat je op Valentijn verschillende ‘romantische’ koppels tegen het lijf loopt. Je kan als single alleen maar blij zijn dat jij er geen deel van moet uitmaken.

10. Je kiest zelf het dessert

Welk dessert staat er op het menu? Dat kies jij helemaal zelf! Wat je maar wilt dus!

Bron; HLN

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.