lichaamstaal uitgaan

10 redenen waarom je beter single kunt zijn met Valentijn

Geloof het of niet, maar het is een zegen om single te zijn op Valentijnsdag. We geven je alvast tien redenen om niet te treuren op de (commerciële) dag van de liefde.

1. Je kan jezelf verwennen

Het is dé dag bij uitstek om de persoon die je het liefste hebt te verwennen. Uiteraard ben jij die persoon zelf. Geef nu toe, een mooie kans om jezelf eens in de bloemetjes te zetten.

2. Geen geforceerde romantiek

Prijs jezelf gelukkig dat je niet geforceerd romantisch moet doen. Valentijn is de dag waarop stellen willen laten zien hoe verliefd ze wel zijn. Weinig natuurlijk, toch?

3. Je spaart geld uit

Een Valentijn zonder cadeautje gaat toch niet? Denk dus maar aan al het geld dat je uitspaart. Dat kan je nu aan jezelf besteden.

4. Je wordt niet gedumpt

Als je al single bent, is er dus ook geen kans dat je gedumpt wordt op Valentijn.

5. Geen melig gedoe voor jou

Ken je ook van die koppels die constant overdreven lieve en melige berichtjes naar elkaar sturen via Facebook? Geweldig storend toch? Dat probleem heb jij dus ook niet.

6. Geen pyjama-avond op de bank

Veel koppels willen het op Valentijn extra gezellig maken en kruipen ’s avonds in pyjama op de bank. Toegegeven, dat kan natuurlijk wel eens gezellig zijn.

7. Geen romantisch diner koken

Je moet je geen zorgen maken over een romantisch diner. Maak jezelf voor het eten gewoon een cocktail klaar. De rest volgt later wel.

8. Uitgaan en flirten

Na je cocktail en het eten, kan je een stapje in de wereld zetten. Je kan flirten met wie je wilt, want het is toch Valentijn zeker! Je bent single en kan van de avond genieten!

9. Lachen met ‘geforceerde’ koppels

Er bestaat geen twijfel dat je op Valentijn verschillende ‘romantische’ koppels tegen het lijf loopt. Je kan als single alleen maar blij zijn dat jij er geen deel van moet uitmaken.

10. Je kiest zelf het dessert

Welk dessert staat er op het menu? Dat kies jij helemaal zelf! Wat je maar wilt dus!

Bron; HLN

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.
online shoppen singles day
By Linda ·
25 december 2021

Online daten met behulp van VPN

vrouwen seks met elkaar
By Francien ·
22 december 2021

Mannenhart op hol door stem van vruchtbare vrouw

Vruchtbare periode bij een vrouw doet haar stem veranderen in een aantrekkelijker stemgeluid. Handig om je date in deze periode te plannen.
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
onder de kerstboom
By Francien ·
8 december 2021

Grootste reden om te daten in december

In december alleen zijn dat wil niemand, zo lijkt. Ben je nog niet bekomen van je liefdesverdriet, ga dan toch gewoon daten. Meer breken dan je reeds gebroken hart kan niet.