20 bizarre date ideeën

10 redenen om single te blijven

Ben je momenteel single, maar lijkt een vaste relatie toch hét ideaal? Bekijk dan eens de volgende beste 10 redenen om toch nog even single te blijven. In je eentje is het zo slecht nog niet…

10 redenen om single te blijven


Het single bestaan is zeker geen kommer en kwel. Hoewel uit onderzoek blijkt dat de meeste singles uiteindelijk streven naar die ene ware, genieten ze zolang het duurt, ook volop van hun single status. Gelukkig maar! Want iedereen weet dat het leven met een partner ook niet altijd rozengeur en maneschijn is. Daarom de 10 beste redenen om voorlopig nog even single te blijven.

1. Je hebt altijd tijd voor je vrienden. In een relatie moet je nogal eens kiezen met wie je jouw kostbare vrije uurtjes gaat doorbrengen. Als single hoeft dit gelukkig niet. Mocht de klik ontbreken tussen je partner en jouw vrienden, heb je nog een groter probleem.

2. Jij bent de baas over de TV. Geen gezeur over welk programma er gekeken moet worden. Niks vervelender dan een film te ‘moeten’ kijken die je absoluut niet ziet zitten, of juist verplicht naar alle samenvattingen van het voetbal, waar je van gruwelt.

3. Geen irritaties van huishoudelijke aard. Altijd die klodder tandpasta in de wastafel, haren in het doucheputje of zweetsokken naast het bed. Je hebt er allemaal geen last van als je single bent!

4. Geen geldruzies. Discussies over waar je jouw geld aan uit geeft hoef je niet te voeren. Jij mag lekker zelf weten of je die peperdure installatie koopt of na een shop attack de halve stad hebt leeg gekocht.

5. Zonder zorgen veel te laat je bed in rollen. Nog even doorgezakt met je collega’s, of tot diep in de nacht in de stad blijven hangen? Als single hoef je aan niemand te verantwoorden of te bellen dat je toch wat later komt..

6. Geen verplichte nummertjes, maar intense seks. Oké, de frequentie is misschien wat lager dan wanneer je een relatie hebt, maar als je dan seks hebt is het wel spannender, opwindender en intenser dan wanneer je drie keer in de week op routine de klus moet klaren.

7. Verplichte bezoekjes. Op visite bij oma’s, ouders en tantes die niet de jouwe zijn hoeft gelukkig niet. Niks is erger dan je schoonfamilie bezoeken die je eigenlijk niet uit kan staan.

8. Afwissend leven. Ruimte hebben voor spontane ingevingen is een groot voordeel van single zijn. Je hebt tenslotte niemand thuis zitten waar je mee moet overleggen. Onverwachts een weekendje er tussen uit? Geen probleem. Dit maakt het leven juist leuk en afwisselend.

9. De hele week geen zin om te koken? Dan flans je toch lekker een tosti in elkaar en bezoek je achtereenvolgens de Chinees, Italiaan en de friettent. Geen gezeur over gezond eten of iets moeten eten wat je absoluut niet lust. Vrijheid blijheid in jouw keuken.

10. Ruzie maken? Dat kan niet als je single bent en dat is wel zo rustig. Geen urenlange gesprekken terwijl je de volgende dag weer vroeg uit de veren moet. En geen strijd over (in jouw ogen) allerlei onbenulligheden. Zalig!

Bron: Singlessite.nl

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever.