20 bizarre date ideeën

10 redenen om single te blijven

Ben je momenteel single, maar lijkt een vaste relatie toch hét ideaal? Bekijk dan eens de volgende beste 10 redenen om toch nog even single te blijven. In je eentje is het zo slecht nog niet…

10 redenen om single te blijven


Het single bestaan is zeker geen kommer en kwel. Hoewel uit onderzoek blijkt dat de meeste singles uiteindelijk streven naar die ene ware, genieten ze zolang het duurt, ook volop van hun single status. Gelukkig maar! Want iedereen weet dat het leven met een partner ook niet altijd rozengeur en maneschijn is. Daarom de 10 beste redenen om voorlopig nog even single te blijven.

1. Je hebt altijd tijd voor je vrienden. In een relatie moet je nogal eens kiezen met wie je jouw kostbare vrije uurtjes gaat doorbrengen. Als single hoeft dit gelukkig niet. Mocht de klik ontbreken tussen je partner en jouw vrienden, heb je nog een groter probleem.

2. Jij bent de baas over de TV. Geen gezeur over welk programma er gekeken moet worden. Niks vervelender dan een film te ‘moeten’ kijken die je absoluut niet ziet zitten, of juist verplicht naar alle samenvattingen van het voetbal, waar je van gruwelt.

3. Geen irritaties van huishoudelijke aard. Altijd die klodder tandpasta in de wastafel, haren in het doucheputje of zweetsokken naast het bed. Je hebt er allemaal geen last van als je single bent!

4. Geen geldruzies. Discussies over waar je jouw geld aan uit geeft hoef je niet te voeren. Jij mag lekker zelf weten of je die peperdure installatie koopt of na een shop attack de halve stad hebt leeg gekocht.

5. Zonder zorgen veel te laat je bed in rollen. Nog even doorgezakt met je collega’s, of tot diep in de nacht in de stad blijven hangen? Als single hoef je aan niemand te verantwoorden of te bellen dat je toch wat later komt..

6. Geen verplichte nummertjes, maar intense seks. Oké, de frequentie is misschien wat lager dan wanneer je een relatie hebt, maar als je dan seks hebt is het wel spannender, opwindender en intenser dan wanneer je drie keer in de week op routine de klus moet klaren.

7. Verplichte bezoekjes. Op visite bij oma’s, ouders en tantes die niet de jouwe zijn hoeft gelukkig niet. Niks is erger dan je schoonfamilie bezoeken die je eigenlijk niet uit kan staan.

8. Afwissend leven. Ruimte hebben voor spontane ingevingen is een groot voordeel van single zijn. Je hebt tenslotte niemand thuis zitten waar je mee moet overleggen. Onverwachts een weekendje er tussen uit? Geen probleem. Dit maakt het leven juist leuk en afwisselend.

9. De hele week geen zin om te koken? Dan flans je toch lekker een tosti in elkaar en bezoek je achtereenvolgens de Chinees, Italiaan en de friettent. Geen gezeur over gezond eten of iets moeten eten wat je absoluut niet lust. Vrijheid blijheid in jouw keuken.

10. Ruzie maken? Dat kan niet als je single bent en dat is wel zo rustig. Geen urenlange gesprekken terwijl je de volgende dag weer vroeg uit de veren moet. En geen strijd over (in jouw ogen) allerlei onbenulligheden. Zalig!

Bron: Singlessite.nl

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.
online shoppen singles day
By Linda ·
25 december 2021

Online daten met behulp van VPN

vrouwen seks met elkaar
By Francien ·
22 december 2021

Mannenhart op hol door stem van vruchtbare vrouw

Vruchtbare periode bij een vrouw doet haar stem veranderen in een aantrekkelijker stemgeluid. Handig om je date in deze periode te plannen.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!
some like it hot
By Francien ·
17 december 2021

Some like it hot

Testosteron verhogen door het eten van pittige chilisaus? Je eet waarschijnlijk al heter omdat je meer pit hebt van jezelf.