kwetsbaar helpt in liefde

10 onmisbare tips tijdens het daten

Je spreekt inmiddels vast uit ervaring; de ene date is de andere niet. Zoveel mensen, zoveel wensen dus waar de een ‘de hots’ voor krijgt laat de ander volkomen koud. Gelukkig maar. Anders zouden we massaal voor hetzelfde type vallen!

Om zo’n eerste, tweede of vijfde date een beetje lekker te laten verlopen zijn er natuurlijk allerhande tips te vinden. Ook op Singlessite.nl. En om je een idee te geven welke van onze date tips door singles nu het meest gelezen worden geven we je een handig overzichtje van de beste tips tijdens het daten.

10 onmisbare dating tips!

1)  1e, 2e en 3e date

Een eerste date is spannend, een tweede nog veel spannender en weet je het te schoppen tot een derde afspraakje dan gloort er voorzichtig hoop aan de horizon voor een prille relatie. De tips voor een eerste, tweede en derde date staat boven aan onze lijst van meest gelezen tips!

2)  Van eerste date naar heuse relatie

De wens van iedere datende single. Want hoe kom je nou van die eerste date naar een vaste relatie? Dat vertellen we je in deze dating tips!

3)  Donkere mannen daten

Op nummer drie van meest gelezen artikelen over dating een veelbesproken lijstje dat de Viva een tijdje geleden publiceerde. Tips voor daten met donkere mannen gaf nogal wat commotie. De redactie maakte excuses en verwijderde het lijstje, maar het leed was al geschied.

4) Foute opmerkingen van mannen op een eerste date

Tja, ook al doen we nog zo ons best, het kan je zomaar gebeuren dat jouw mond een blunder produceert op een eerste date. Daarom als reminder; 20 dingen die mannen niet tegen vrouwen moeten zeggen op een eerste afspraakje.

5) Leuke date tips in de lente

Dat het lente is merken we tot op heden nog niet optimaal met die paar zonnige dagen, maar dat neemt niet weg dat singles massaal op zoek zijn naar leuke tips voor een date in het voorjaar.

6) Laat je niet oplichten tijdens het daten

Online dating heeft niet alleen maar een zonnige zijde. Helaas worden nogal wat mensen de dupe van oplichters die helemaal niet uit zijn op liefde of een relatie, maar op de inhoud van je portemonnee. Deze 7 tips zorgen ervoor dat jij er niet intrapt!

7) 10 dingen waar vrouwen op afknappen

Ook het dit artikel met daarin de 10 dingen waar vrouwen op afknappen tijdens het daten is populair bij de singles. Een gewaarschuwd mens…

8) signalen dat je klaar bent om te gaan daten

Wanneer je nog niet zo lang single bent kan het gevoel je bekruipen dat je weer helemaal klaar bent voor een nieuwe liefde, maar helemaal zeker weten doe je het eigenlijk niet. Herken aan deze signalen of jij er aan toe bent!

9) Date ideeën met een snufje seks

Je wilt een fijne date voor in of dichtbij huis, maar die fonduechocolade en dat lanterfanten voor de buis heb je wel gezien. Alle huismussen en aanstaande stoeipoezen opgelet! Enkele fijne date-ideeën met een snufje seks.

10) romantische date ideetjes

Last but not least, op nummer 10 hebben we maar liefst 25 date ideeën voor je. Die langverwachte date met je nieuwe lief staat te gebeuren! Hier heb je naar uitgekeken en de kriebels gieren door je lijf. Maar wat gaan jullie eigenlijk doen op die eerste date? Geen paniek, hier vind je 25 super romantische ideetjes.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

koffiehoek
By Margret ·
18 oktober 2021

Gratis dating in de koffiehoek

Per dag brengen veel werknemers een kwartier door in de koffiehoek van het bedrijf. Koffie leidt tot inspiratie, maar als je het handig aanpakt kan het een vorm zijn van gratis dating.
5 date tips niet opvolgen
By Margret ·
4 oktober 2021

Na 9 maanden en 98 dates verder

Bij wijze van een experiment in 9 maanden tijd 98 keer op date gaan, dat is soort top sport. Susan Winter heeft dit gedaan en de conclusies die zij hieruit trekt zijn niet gering. Vrouwen die elkaar vertrappen om het meeste aandacht van een man te krijgen, lijkt wel het dierenrijk.
vragen en antwoorden vliegen
By Margret ·
1 oktober 2021

Zonder vooroordelen daten met papieren zak op je hoofd

In Groot-Britannië hebben ze een nieuwe vorm van daten bedacht. Het deed mij meteen denken aan The Voice, ongezien mooi zingen en niet beoordeeld worden op je uiterlijk. Daten met de ruggen naar elkaar toe? Nee, met een papieren zak over je hoofd.
gratis date scoren
By Margret ·
20 september 2021

Ongeschikt gesprekstof voor eerste date

Een handleiding voor een perfecte eerste date bestaat niet. Deze date zal door zenuwen wat moeizaam kunnen verlopen. Maar ja, geen date, is ook geen optie meer. Wat je precies moet zeggen, is ook lastig. Enkele tips waarover je beter niets kunt zeggen, daar ben je mogelijk wel mee geholpen.
date tips
By Moniek ·
5 september 2021

9 opmerkelijke date geheimen

Denk je als single alles al te weten over daten? Even je kennis testen dan. Wij vertellen je 9 interessante geheimen over daten zodat je weer helemaal op de hoogte bent en klaar voor je volgende date!
daten december coach
By Margret ·
9 augustus 2021

Wil je met me slapen? Voulez vous coucher avec moi, ce soir?

"Voulez-vous coucher avec moi?" Dat is de vraag die Brian uit Californië tijdens zijn 'sexperiment' aan 200 vrouwen in Amerika stelde. 200 keer kreeg hij een kordate 'nee' als antwoord.