kwetsbaar helpt in liefde

10 onmisbare tips tijdens het daten

Je spreekt inmiddels vast uit ervaring; de ene date is de andere niet. Zoveel mensen, zoveel wensen dus waar de een ‘de hots’ voor krijgt laat de ander volkomen koud. Gelukkig maar. Anders zouden we massaal voor hetzelfde type vallen!

Om zo’n eerste, tweede of vijfde date een beetje lekker te laten verlopen zijn er natuurlijk allerhande tips te vinden. Ook op Singlessite.nl. En om je een idee te geven welke van onze date tips door singles nu het meest gelezen worden geven we je een handig overzichtje van de beste tips tijdens het daten.

10 onmisbare dating tips!

1)  1e, 2e en 3e date

Een eerste date is spannend, een tweede nog veel spannender en weet je het te schoppen tot een derde afspraakje dan gloort er voorzichtig hoop aan de horizon voor een prille relatie. De tips voor een eerste, tweede en derde date staat boven aan onze lijst van meest gelezen tips!

2)  Van eerste date naar heuse relatie

De wens van iedere datende single. Want hoe kom je nou van die eerste date naar een vaste relatie? Dat vertellen we je in deze dating tips!

3)  Donkere mannen daten

Op nummer drie van meest gelezen artikelen over dating een veelbesproken lijstje dat de Viva een tijdje geleden publiceerde. Tips voor daten met donkere mannen gaf nogal wat commotie. De redactie maakte excuses en verwijderde het lijstje, maar het leed was al geschied.

4) Foute opmerkingen van mannen op een eerste date

Tja, ook al doen we nog zo ons best, het kan je zomaar gebeuren dat jouw mond een blunder produceert op een eerste date. Daarom als reminder; 20 dingen die mannen niet tegen vrouwen moeten zeggen op een eerste afspraakje.

5) Leuke date tips in de lente

Dat het lente is merken we tot op heden nog niet optimaal met die paar zonnige dagen, maar dat neemt niet weg dat singles massaal op zoek zijn naar leuke tips voor een date in het voorjaar.

6) Laat je niet oplichten tijdens het daten

Online dating heeft niet alleen maar een zonnige zijde. Helaas worden nogal wat mensen de dupe van oplichters die helemaal niet uit zijn op liefde of een relatie, maar op de inhoud van je portemonnee. Deze 7 tips zorgen ervoor dat jij er niet intrapt!

7) 10 dingen waar vrouwen op afknappen

Ook het dit artikel met daarin de 10 dingen waar vrouwen op afknappen tijdens het daten is populair bij de singles. Een gewaarschuwd mens…

8) signalen dat je klaar bent om te gaan daten

Wanneer je nog niet zo lang single bent kan het gevoel je bekruipen dat je weer helemaal klaar bent voor een nieuwe liefde, maar helemaal zeker weten doe je het eigenlijk niet. Herken aan deze signalen of jij er aan toe bent!

9) Date ideeën met een snufje seks

Je wilt een fijne date voor in of dichtbij huis, maar die fonduechocolade en dat lanterfanten voor de buis heb je wel gezien. Alle huismussen en aanstaande stoeipoezen opgelet! Enkele fijne date-ideeën met een snufje seks.

10) romantische date ideetjes

Last but not least, op nummer 10 hebben we maar liefst 25 date ideeën voor je. Die langverwachte date met je nieuwe lief staat te gebeuren! Hier heb je naar uitgekeken en de kriebels gieren door je lijf. Maar wat gaan jullie eigenlijk doen op die eerste date? Geen paniek, hier vind je 25 super romantische ideetjes.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam