Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
kwetsbaar helpt in liefde
30 mei 2015

10 onmisbare tips tijdens het daten

Je spreekt inmiddels vast uit ervaring; de ene date is de andere niet. Zoveel mensen, zoveel wensen dus waar de een ‘de hots’ voor krijgt laat de ander volkomen koud. Gelukkig maar. Anders zouden we massaal voor hetzelfde type vallen!

Om zo’n eerste, tweede of vijfde date een beetje lekker te laten verlopen zijn er natuurlijk allerhande tips te vinden. Ook op Singlessite.nl. En om je een idee te geven welke van onze date tips door singles nu het meest gelezen worden geven we je een handig overzichtje van de beste tips tijdens het daten.

10 onmisbare dating tips!

1)  1e, 2e en 3e date

Een eerste date is spannend, een tweede nog veel spannender en weet je het te schoppen tot een derde afspraakje dan gloort er voorzichtig hoop aan de horizon voor een prille relatie. De tips voor een eerste, tweede en derde date staat boven aan onze lijst van meest gelezen tips!

2)  Van eerste date naar heuse relatie

De wens van iedere datende single. Want hoe kom je nou van die eerste date naar een vaste relatie? Dat vertellen we je in deze dating tips!

3)  Donkere mannen daten

Op nummer drie van meest gelezen artikelen over dating een veelbesproken lijstje dat de Viva een tijdje geleden publiceerde. Tips voor daten met donkere mannen gaf nogal wat commotie. De redactie maakte excuses en verwijderde het lijstje, maar het leed was al geschied.

4) Foute opmerkingen van mannen op een eerste date

Tja, ook al doen we nog zo ons best, het kan je zomaar gebeuren dat jouw mond een blunder produceert op een eerste date. Daarom als reminder; 20 dingen die mannen niet tegen vrouwen moeten zeggen op een eerste afspraakje.

5) Leuke date tips in de lente

Dat het lente is merken we tot op heden nog niet optimaal met die paar zonnige dagen, maar dat neemt niet weg dat singles massaal op zoek zijn naar leuke tips voor een date in het voorjaar.

6) Laat je niet oplichten tijdens het daten

Online dating heeft niet alleen maar een zonnige zijde. Helaas worden nogal wat mensen de dupe van oplichters die helemaal niet uit zijn op liefde of een relatie, maar op de inhoud van je portemonnee. Deze 7 tips zorgen ervoor dat jij er niet intrapt!

7) 10 dingen waar vrouwen op afknappen

Ook het dit artikel met daarin de 10 dingen waar vrouwen op afknappen tijdens het daten is populair bij de singles. Een gewaarschuwd mens…

8) signalen dat je klaar bent om te gaan daten

Wanneer je nog niet zo lang single bent kan het gevoel je bekruipen dat je weer helemaal klaar bent voor een nieuwe liefde, maar helemaal zeker weten doe je het eigenlijk niet. Herken aan deze signalen of jij er aan toe bent!

9) Date ideeën met een snufje seks

Je wilt een fijne date voor in of dichtbij huis, maar die fonduechocolade en dat lanterfanten voor de buis heb je wel gezien. Alle huismussen en aanstaande stoeipoezen opgelet! Enkele fijne date-ideeën met een snufje seks.

10) romantische date ideetjes

Last but not least, op nummer 10 hebben we maar liefst 25 date ideeën voor je. Die langverwachte date met je nieuwe lief staat te gebeuren! Hier heb je naar uitgekeken en de kriebels gieren door je lijf. Maar wat gaan jullie eigenlijk doen op die eerste date? Geen paniek, hier vind je 25 super romantische ideetjes.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

2 op de 3 singles durft zich niet te binden

In de huidige, rap voortrazende wereld gaat alles snel. Van het...

Daten in coronatijden? Dit doe je in elk geval liever niet

Is hij of zij überhaupt de moeite waard om het risico...

Zo maak je van iedere date een leuke date

Daten tijdens de intelligente lockdown was zo makkelijk nog niet, maar...

Lexa trapt datingseizoen af met nieuwe campagne: de Lexa Summer Journey

Lexa luidt het datingseizoen in met de lancering van een nieuwe...

Daten tijdens warm weer? Let op de afknappers!

De kans groot dat de singles nu op het terras of...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Culi gids

Met singles gezellig eten? Ga eens...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie