daten twitter

10 modeflaters van mannen waar vrouwen op afknappen

Lekker avondje uit? Trek je natuurlijk je leukste kleren uit de kast? Of je gaat vooraf nog even shoppen voordat het feest begint! Wil je als single man geen flater slaan? Dan hebben we een top 10 modeflaters waar vrouwen op afknappen. Met een knipoogje natuurlijk! 

10 modeflaters van mannen

Slippers
Als er geen strand is in een straal van 100 meter, dan zijn slippers een grote don’t. Zeker in combinatie met een lange broek is het een modemisdaad. Heren die hun voeten niet verzorgen, de grote meerderheid dus, zullen hier alvast geen dames mee verleiden.

Borsthaar
Diep uitgesneden T-shirts zijn tegenwoordig erg hip, het is de hedendaagse variant van het seventies hemd dat tot aan de navel openstaat. De meeste dames zijn echter niet echt dol op piepend borsthaar.

Juwelen
Een elegant horloge of een trouwring kan nog net. Maar wanneer een man meer kettingen draagt dan jij, is er een probleem.

Lederen broek
Als zelfs een knapperd als Brad Pitt hier niet mee wegkomt, dan kan haast geen enkele man dit dragen. Een lederen broek laat je dus maar beter in de winkelrekken hangen, geen uitzondering.

Harembroek
Een broek met laag kruis is al op het randje voor vrouwen, bij een man is dit helemaal een ramp. Robbie Williams bewijst dat dit een slecht idee is.

Mouwloos
Elke man denkt dat een mouwloos, wit hemdje zijn spieren goed doet uitkomen, maar niets is minder waar. Het doet dames namelijk aan bouwvakkers of loodgieters met bierbuik denken. En wil je daar nu echt mee geassocieerd worden?

Korte short
Jamie Hince houdt van de garderobe van vrouwlief Kate Moss, maar haar hotpants had hij beter laten hangen. Er is geen enkel excuus dat dit goed kan praten.

Riem met versieringen
Je draagt een riem om je broek hoog te houden. Bij dames heeft dit ook een esthetische functie, maar dat geldt niet voor mannen.

Panty’s
Waarom modehuizen blijven proberen om panty’s voor mannen te introduceren, is een raadsel. Maar het ziet er in elk geval niet uit. Hier blijf je dus maar beter ver van weg.

Uggs
En als laatste, maar niet de minste: de Ugg-laars. Bij vrouwen kan het nog net op koude dagen, bij een man is deze blunder onvergeeflijk.

 

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.