December is ook voor ons een bijzonder feestelijke maand, want online magazine Singlessite.nl bestaat precies 10 jaar! Van klein idee tot het grootste informatieve platform voor singles in Nederland. We nemen graag even mee. In vogelvlucht natuurlijk.

Van 2004 tot 2014

Wat is er veel veranderd de afgelopen jaren! Bij de start van Singlessite.nl eind 2004, bestonden er nog maar een paar datingsites en.. er heerste nog echt een taboe heerste op online daten. In die jaren verkondigde je echt niet op je werk dat je iemand via internet had ontmoet. Dan was je meteen gebombardeerd tot sneu en wanhopig. In 10 jaar tijd is dat imago gelukkig helemaal veranderd. Daten is hip en trendy, we struikelen over de datingsites en inmiddels zijn er alweer nieuwe dating trends. Datingapps als Tinder zijn razend populair.

Speeddaten & activiteiten

In die begin jaren kam het speedaten net overwaaien uit de USA en dat werd ook in Nederland een populaire vorm om nieuwe mensen leren kennen. Het imago van activiteitenclubs onderging de afgelopen evenzeer een fikse transformatie. Want in plaats van suffige en oubollige contactavonden kwamen er nieuwe frisse spelers op de markt met sprankelende, actieve uitjes die vele singles harten van sneller liet kloppen. En last but not least, de singlereizen. Die schoten ineens als paddenstoelen uit de grond.

Singlereizen

Zo’n 10 jaar geleden was er nog geen handvol aanbieders met speciale singlereizen en moet je nu eens kijken! Van actieve weekends, verre rondreizen, zon en strandvakanties tot wintersport, er is een prachtig reisaanbod zodat er voor iedere single een leuke reis te vinden is. Het zal geen geheim zijn dat wij al deze imago veranderingen hebben toegejuicht, omarmt en van harte verwelkomt. Want voor kort of langere tijd single zijn, dat vraagt om leuke dingen ondernemen, nieuwe mensen ontmoeten en je weer open durven stellen voor een nieuwe liefde.

Van portal tot singles magazine

Ook Singlessite.nl heeft in die 10 jaar een hele transformatie ondergaan. Niet ineens, maar in verschillende fases, met kleine stapjes. Want je moet tenslotte eerst leren lopen voordat je kunt gaan rennen. Wat begon als een veredelde startpagina met interessante links voor singles is uitgegroeid tot een volwaardig magazine boordevol actualiteiten, nieuws, tips en artikelen. In 2014 hebben we Singlessite.nl in een heel nieuw jasje gestoken zodat we ook de komende jaren alle singles in Nederland optimaal van interessante informatie kunnen blijven voorzien. Uiteraard met leuke, aantrekkelijke acties en mooie tips. We hebben er zin in!