singles festival

10 jaar Online Magazine Singlessite

December is ook voor ons een bijzonder feestelijke maand, want online magazine Singlessite.nl bestaat precies 10 jaar! Van klein idee tot het grootste informatieve platform voor singles in Nederland. We nemen graag even mee. In vogelvlucht natuurlijk.

Van 2004 tot 2014

Wat is er veel veranderd de afgelopen jaren! Bij de start van Singlessite.nl eind 2004, bestonden er nog maar een paar datingsites en.. er heerste nog echt een taboe heerste op online daten. In die jaren verkondigde je echt niet op je werk dat je iemand via internet had ontmoet. Dan was je meteen gebombardeerd tot sneu en wanhopig. In 10 jaar tijd is dat imago gelukkig helemaal veranderd. Daten is hip en trendy, we struikelen over de datingsites en inmiddels zijn er alweer nieuwe dating trends. Datingapps als Tinder zijn razend populair.

Speeddaten & activiteiten

In die begin jaren kam het speedaten net overwaaien uit de USA en dat werd ook in Nederland een populaire vorm om nieuwe mensen leren kennen. Het imago van activiteitenclubs onderging de afgelopen evenzeer een fikse transformatie. Want in plaats van suffige en oubollige contactavonden kwamen er nieuwe frisse spelers op de markt met sprankelende, actieve uitjes die vele singles harten van sneller liet kloppen. En last but not least, de singlereizen. Die schoten ineens als paddenstoelen uit de grond.

Singlereizen

Zo’n 10 jaar geleden was er nog geen handvol aanbieders met speciale singlereizen en moet je nu eens kijken! Van actieve weekends, verre rondreizen, zon en strandvakanties tot wintersport, er is een prachtig reisaanbod zodat er voor iedere single een leuke reis te vinden is. Het zal geen geheim zijn dat wij al deze imago veranderingen hebben toegejuicht, omarmt en van harte verwelkomt. Want voor kort of langere tijd single zijn, dat vraagt om leuke dingen ondernemen, nieuwe mensen ontmoeten en je weer open durven stellen voor een nieuwe liefde.

Van portal tot singles magazine

Ook Singlessite.nl heeft in die 10 jaar een hele transformatie ondergaan. Niet ineens, maar in verschillende fases, met kleine stapjes. Want je moet tenslotte eerst leren lopen voordat je kunt gaan rennen. Wat begon als een veredelde startpagina met interessante links voor singles is uitgegroeid tot een volwaardig magazine boordevol actualiteiten, nieuws, tips en artikelen. In 2014 hebben we Singlessite.nl in een heel nieuw jasje gestoken zodat we ook de komende jaren alle singles in Nederland optimaal van interessante informatie kunnen blijven voorzien. Uiteraard met leuke, aantrekkelijke acties en mooie tips. We hebben er zin in!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.
trouwen
By Francien ·
22 oktober 2021

De toekomst van het huwelijk

Het huwelijk is een verband dat al duizenden jaren wordt aangegaan. Het zal niet verdwijnen, maar wel een andere invulling krijgen.