singles festival

10 jaar Online Magazine Singlessite

December is ook voor ons een bijzonder feestelijke maand, want online magazine Singlessite.nl bestaat precies 10 jaar! Van klein idee tot het grootste informatieve platform voor singles in Nederland. We nemen graag even mee. In vogelvlucht natuurlijk.

Van 2004 tot 2014

Wat is er veel veranderd de afgelopen jaren! Bij de start van Singlessite.nl eind 2004, bestonden er nog maar een paar datingsites en.. er heerste nog echt een taboe heerste op online daten. In die jaren verkondigde je echt niet op je werk dat je iemand via internet had ontmoet. Dan was je meteen gebombardeerd tot sneu en wanhopig. In 10 jaar tijd is dat imago gelukkig helemaal veranderd. Daten is hip en trendy, we struikelen over de datingsites en inmiddels zijn er alweer nieuwe dating trends. Datingapps als Tinder zijn razend populair.

Speeddaten & activiteiten

In die begin jaren kam het speedaten net overwaaien uit de USA en dat werd ook in Nederland een populaire vorm om nieuwe mensen leren kennen. Het imago van activiteitenclubs onderging de afgelopen evenzeer een fikse transformatie. Want in plaats van suffige en oubollige contactavonden kwamen er nieuwe frisse spelers op de markt met sprankelende, actieve uitjes die vele singles harten van sneller liet kloppen. En last but not least, de singlereizen. Die schoten ineens als paddenstoelen uit de grond.

Singlereizen

Zo’n 10 jaar geleden was er nog geen handvol aanbieders met speciale singlereizen en moet je nu eens kijken! Van actieve weekends, verre rondreizen, zon en strandvakanties tot wintersport, er is een prachtig reisaanbod zodat er voor iedere single een leuke reis te vinden is. Het zal geen geheim zijn dat wij al deze imago veranderingen hebben toegejuicht, omarmt en van harte verwelkomt. Want voor kort of langere tijd single zijn, dat vraagt om leuke dingen ondernemen, nieuwe mensen ontmoeten en je weer open durven stellen voor een nieuwe liefde.

Van portal tot singles magazine

Ook Singlessite.nl heeft in die 10 jaar een hele transformatie ondergaan. Niet ineens, maar in verschillende fases, met kleine stapjes. Want je moet tenslotte eerst leren lopen voordat je kunt gaan rennen. Wat begon als een veredelde startpagina met interessante links voor singles is uitgegroeid tot een volwaardig magazine boordevol actualiteiten, nieuws, tips en artikelen. In 2014 hebben we Singlessite.nl in een heel nieuw jasje gestoken zodat we ook de komende jaren alle singles in Nederland optimaal van interessante informatie kunnen blijven voorzien. Uiteraard met leuke, aantrekkelijke acties en mooie tips. We hebben er zin in!

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

trouwen
By Margret ·
22 oktober 2021

De toekomst van het huwelijk

Het huwelijk is een verband dat al duizenden jaren wordt aangegaan. Het zal niet verdwijnen, maar wel een andere invulling krijgen.
willie test womanizer
By Moniek ·
6 oktober 2021

Doorbreek de seksuele sleur

Je hebt net een nieuwe relatie en de seks tussen jullie is super. Hoe zal dat er uit zien als je 20 jaar verder bent? Je kunt je vast niet bedenken dat de intentie en de mate van seks bedrijven nog hetzelfde zal zijn.
perfecte man daten
By Margret ·
27 september 2021

Mannen tegen 40 minder sexy

Op zekere leeftijd worden vrouwen onzichtbaar voor mannen. Maar het is een feit dat dat omgekeerd ook geldt. Een soort van eerlijke (e)mancipatie.
weinig seks
By Moniek ·
27 september 2021

Voor intieme klacht gaan we naar Google en niet naar dokter

Jonge vrouwen raadplegen liever dokter Google, dan dat ze hun huisarts bezoeken. Vooral bij intieme gezondheidsproblemen waar zij zich voor schamen is dit het geval.
singles gezond daten
By Margret ·
24 september 2021

Samen vriendschap hebben met andere stellen

Vaak groeit een dubbele vriendschap spontaan. Een vriendschap met één van jouw vriendinnen groeit uit tot een gezamenlijke vriendschap van jou en je partner met die vriendin en haar partner. Zullen we een keer met de mannen erbij afspreken? Ook gezellig.
alleenstaande papa
By Tijmen ·
22 september 2021

Alleenstaand vaderschap heeft zeker mooie kanten

Voor een alleenstaande moeder worden zoveel zaken zo vanzelfsprekend geacht te doen. Als alleenstaande vader oogst je daarmee vaak aanzien. Gijs de Swarte is zijn belevenissen als single papa gaan opschrijven wat een vrolijk boek opgeleverd heeft. Dan maak je maar zen.