uitgaan 40+ 50+ singles

10 gezellige herfst weekend tips

Herfstvakantie of niet, weekend is en blijft weekend! Lekker uitgaan, naar een feest, borrel of ga je toch een keer zo’n leuke speeddate avond proberen? Om er een top herfst weekend van te maken 10 gezellige tips.

1. Avondje speeddaten. Op vrijdag 17 oktober ontmoet je op een avond 20 nieuwe mensen! Ben je single en tussen de 20 en 35 jaar, dan kun je terecht in Groningen. Ben je single en tussen de 50 en 65 jaar, dan is er een speeddate avond in Utrecht. Laat die matches maar voorbij komen! Tips om van een speeddate avond een groot succes te maken lees je hier.

2. Dance Party. Ook op vrijdag de 17e oktober is er een disco classic party. Singles vanaf 25 jaar zijn van harte welkom om een avondje te komen swingen. Locatie: Amstelveen. Vooraf een beetje oefenen met flirten? Lees dan snel Flirten in 10 stappen.

3. Denk je, hoezo weekend? Ik ben toe aan vakantie! Lekker zonnetje, drankje, gewoon nog even genieten van de nazomer voordat de winter straks weer voor de deur staat. Kan ook! Zoek de nazomer zon op en reis voor 8 dagen af naar Portugal! Twijfel je nog of je wel of niet met ander singles op reis wilt? Lees dan de voor en nadelen van singlereizen.

4. Dansen en borrelen. Op zaterdagavond 18 oktober is er een heerlijke singles party in Dordrecht. Publiek: singles tussen de 40 en de 60 die niet alleen samen swingen maar ook lekker kletsen onder het genot van een borreltje. Er komen tussen de 80 en 100 mensen, dus dat zit wel goed!

5. Singlesfeest. Woon je in het zuiden van het land? Dan zit je ook gebakken. In Eindhoven is er ook op zaterdagavond 18 oktober een gezellig singlesfeest. Leeftijdscategorie”40+, 50+ en 60+ singles. Ben je niet zo’n held op de dansvloer, lees dan dansen voor singles, zo swing je de pan uit! 

6. Singles borrel. Single een woon je in Amsterdam? Dan is deze singles borrel the place to be. Op zaterdagavond de 18e is er een gezellige oktober borrel. Ideaal om nieuwe mensen te leren kennen die ook in Amsterdam wonen. En daarna? Misschien duiken jullie wel de stad in! Wil jij ook meer nieuwe mensen ontmoeten maar weet je niet goed waar te beginnen? Wij helpen je op weg met 10 tips.

7. Design your life. Toe aan een beetje design in je leven? Ga dan naar de Dutch Design Week! Op zaterdag 18 oktober in Eindhoven. Voor aanmelden kijk je natuurlijk even op de agenda. Gezellig uitje met andere singles

8. Cultureel uitgaan. Liever uit naar het theater? Dat kan natuurlijk ook In Amsterdam kun je naar de voorstelling vd Hollanders met Spinvis. Het is op zaterdagavond 18 oktober. Meer info en aanmelden, check de agenda

9. Aapjes kijken. Heerlijk in de Herfst, een dagje naar de dierentuin! Niet alleen natuurlijk, maar met een leuk clubje mensen. Je kunt op zondag 19 oktober een dagje naar Artis en genieten van het dierenrijk. Meer weten over nieuwe vrienden maken? Wij hebben wat inspirerende tips voor je.

10. Varen met de kids. Op zondag als alleenstaande ouder een geweldig uitje met de kids ondernemen? Ga dan lekker mee zeilen op de Bounty. Vertrek op 19 oktober in Lelystad. Zeker weten dat je een heel gezellige en ontspannen dag beleeft.

Alle beschreven events vind je terug op onze uitgebreide singles agenda.

Fijn herfst weekend! 

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uitgaan
By Margret ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Margret ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.
gratis activiteiten singles
By Moniek ·
11 oktober 2021

Gratis activiteiten voor singles in vijf stappen

Uitgaan is leuk. Andere singles ontmoeten ook. Maar vrijwel iedere activiteit, feest of ander event voor singles kost geld. Wat als je nou tijdelijk (of permanent) wat krap bij kas zit?
By Moniek ·
12 juni 2021

Wat je kunt doen als jouw date uiteindelijk toch heeft afgezegd

By Tijmen ·
3 juni 2021

Kom goed voor de dag op je eerste date na corona