verleiding

10 eigenschappen die mannen waarderen in een vrouw

Je denkt vast dat mannen vooral als een blok vallen voor het uiterlijk van een vrouw. Mooie bos lang haar, slank lijf en ronde strakke billen. Heb jij mooi het nakijken wanneer je niet gezegend bent met de looks van een fotomodel..

Hoewel het uiterlijk bij de visueel ingestelde mannelijke medemens wel een belangrijke rol speelt blijkt het innerlijk van een vrouw toch ook niet te mogen worden uitgevlakt. Askmen kwam met 10 eigenschappen die mannen wel degelijk in een vrouw weten te waarderen.

 1. Positieve invloed
  Een man vindt het fijn als een vrouw ervoor zorgt dat hij zich beter gedraagt. Als hij door haar bijvoorbeeld attenter is naar familie, helpt in het huishouden of meer spaart.
 2. Acceptatie
  Een vrouw moet accepteren hoe een man is en hem niet willen veranderen.
 3. Familie
  Een man vindt het belangrijk als zijn vrouw overweg kan met zijn familie en vrienden.
 4. Redelijkheid
  Soms zeuren vrouwen, vinden mannen. Hoe minder ze dat doen, hoe leuker mannen hun vrouw vinden. Praten over een probleem kan natuurlijk wel altijd.
 5. Mannelijkheid
  Mannen vinden het fijn als hun vrouw hun mannelijkheid kan waarderen. De man is groot en sterk en dat moet je af en toe even tegen hem zeggen.
 6. Respect
  Tijd nemen om te luisteren naar je partner en ruzies graag in de privésfeer oplossen. Dat vinden mannen belangrijk.
 7. Aantrekkingskracht
  Mannen vallen niet per se op uiterlijk, wel zien ze graag een verzorgde vrouw.
 8. Seks
  Het is een open deur, maar voor mannen is goede seks belangrijk. Dat zit hem niet in speciale standjes, maar gewoon in een goede klik tussen de lakens.
 9. Intelligentie
  Mannen knappen af op vrouwen die domme opmerkingen maken en nergens wat van af weten. Ze vinden het fijn om een goed gesprek te kunnen voeren met hun partner.
 10. Zelfstandigheid
  Mannen willen een vrouw die niet bij alles hulp nodig heeft, maar die lekker zelfstandig in het leven staan.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.