Natuurlijk.. het gaat uiteindelijk allemaal om het innerlijk hè mensen, maar als je een leuke vrouw wil versieren dan doe je er toch goed aan om een aantal zaken in je achterhoofd te houden. Wil je een vrijwel zekere afwijzing voorkomen? Laat dan deze 10 dingen achterwege wanneer je gaat daten.

1) Een slechte adem staat bovenaan het lijstje van afknappers. Je tanden poetsen voor een date, de tong afschrapen en regelmatig flossen is een goed begin. Er bestaan ook sprays voor een verfrissende adem. Blijf je ondanks allerlei middeltjes een slechte adem hebben, ga dan eens bij je tandarts langs.

2) Witte sokken is de tweede klassieker waarmee vrouwen versieren amper lukt. Kies voor sokken in de kleur van je broek. Alleen als je broek wit is, kunnen dus witte katoenen sokken. Witte sokken zijn wel aanvaardbaar om te sporten.

3) Driekwartbroeken en T-shirts zonder mouwen. Vrouwen willen een man daten, geen kind van 16 jaar. Bovendien staat een lange broek veel mooier dan half blote benen. Ben je ouder dan 25 jaar, laat dit achterwege als je een date hebt of een avondje gaat stappen.

4) Piercings zijn te vermijden als je date zelf geen piercings heeft.

5) Gekleder is beter. Geen T-shirts met drukke prints op je eerste date. Een polo of overhemd staat beter.

6) Afgebeten of vuile nagels zijn voor vrouwen niet aantrekkelijk. Ook al let je zelf niet op de nagels van vrouwen, zij letten zeker op die van jou. Als je een vrouw bekijkt, ontdek je zelf hoeveel aandacht zij aan haar eigen nagels besteedt. Vrouwen vinden verzorgde nagels belangrijk.

7) (Over)beharing kan alleen als het je het goed verzorgt.  Dus geen vette haren of overdreven snorren. Heb je weinig hoofdhaar, probeer je kaalheid dan niet te verbergen door je resterende haren in lange slierten te laten groeien en over de kale plekken te kammen. Je accentueert hier alleen je onzekerheid of minderwaardigheidsgevoel mee.

8) Pas op met juwelen. Hoewel in sommige culturen vrouwen versieren gepaard gaat met veel bling bling, toch ervaren de meeste vrouwen dit niet echt als sexy of opwindend. Draag juwelen daarom onopvallend en mannelijk.

9) Rugzak en tasjes. Rugzakken zijn goed voor studenten. Ben je ondertussen een volwassen werkende dertiger of ouder, laat die rugzak dan achterwege. Schoudertasjes worden dan weer als te vrouwelijk of verwijfd ervaren.

10) Overgewicht in de vorm van te dikke buiken zijn niet bevorderlijk voor je imago. Bierbuiken worden vaak geassocieerd met overmatig drinken, weinig beweging (of te weinig sport), nog niet klaar om je te settelen of luiheid.

Meer tips voor een eerste date vind je hier… 

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.