flirten tips zelfvertrouwen

10 dingen waar vrouwen op afknappen tijdens een date

Natuurlijk.. het gaat uiteindelijk allemaal om het innerlijk hè mensen, maar als je een leuke vrouw wil versieren dan doe je er toch goed aan om een aantal zaken in je achterhoofd te houden. Wil je een vrijwel zekere afwijzing voorkomen? Laat dan deze 10 dingen achterwege wanneer je gaat daten.

1) Een slechte adem staat bovenaan het lijstje van afknappers. Je tanden poetsen voor een date, de tong afschrapen en regelmatig flossen is een goed begin. Er bestaan ook sprays voor een verfrissende adem. Blijf je ondanks allerlei middeltjes een slechte adem hebben, ga dan eens bij je tandarts langs.

2) Witte sokken is de tweede klassieker waarmee vrouwen versieren amper lukt. Kies voor sokken in de kleur van je broek. Alleen als je broek wit is, kunnen dus witte katoenen sokken. Witte sokken zijn wel aanvaardbaar om te sporten.

3) Driekwartbroeken en T-shirts zonder mouwen. Vrouwen willen een man daten, geen kind van 16 jaar. Bovendien staat een lange broek veel mooier dan half blote benen. Ben je ouder dan 25 jaar, laat dit achterwege als je een date hebt of een avondje gaat stappen.

4) Piercings zijn te vermijden als je date zelf geen piercings heeft.

5) Gekleder is beter. Geen T-shirts met drukke prints op je eerste date. Een polo of overhemd staat beter.

6) Afgebeten of vuile nagels zijn voor vrouwen niet aantrekkelijk. Ook al let je zelf niet op de nagels van vrouwen, zij letten zeker op die van jou. Als je een vrouw bekijkt, ontdek je zelf hoeveel aandacht zij aan haar eigen nagels besteedt. Vrouwen vinden verzorgde nagels belangrijk.

7) (Over)beharing kan alleen als het je het goed verzorgt.  Dus geen vette haren of overdreven snorren. Heb je weinig hoofdhaar, probeer je kaalheid dan niet te verbergen door je resterende haren in lange slierten te laten groeien en over de kale plekken te kammen. Je accentueert hier alleen je onzekerheid of minderwaardigheidsgevoel mee.

8) Pas op met juwelen. Hoewel in sommige culturen vrouwen versieren gepaard gaat met veel bling bling, toch ervaren de meeste vrouwen dit niet echt als sexy of opwindend. Draag juwelen daarom onopvallend en mannelijk.

9) Rugzak en tasjes. Rugzakken zijn goed voor studenten. Ben je ondertussen een volwassen werkende dertiger of ouder, laat die rugzak dan achterwege. Schoudertasjes worden dan weer als te vrouwelijk of verwijfd ervaren.

10) Overgewicht in de vorm van te dikke buiken zijn niet bevorderlijk voor je imago. Bierbuiken worden vaak geassocieerd met overmatig drinken, weinig beweging (of te weinig sport), nog niet klaar om je te settelen of luiheid.

Meer tips voor een eerste date vind je hier… 

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.