Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
14 mei 2018

10 dingen waar vrouwen meer zelfvertrouwen van krijgen

Zelfvertrouwen, je kunt er als single niet genoeg  van hebben! Zomaar iemand die je ineens een compliment geeft over die gloednieuwe jurk, een verrassingsfeestje dat je beste vriendin voor je heeft georganiseerd, een spontane knuffel van een vriend. Dat gevoel van geluk willen we het liefst zo vaak mogelijk ervaren.

Meer dan 130 jaar support Triumph vrouwen die het beste naar boven willen halen in andere vrouwen. Empowerment, zusterschap en saamhorigheid: dat is waar #TogetherWeTriumph voor staat. Ook buiten lingerie om wil Triumph vrouwen empoweren. Het lingeriemerk deed onderzoek naar wat vrouwen zelfvertrouwen, empowerment en een goed gevoel geeft. Dit is de top 10.

1/ Lachen

In een scheur liggen? Tot huilen en buikpijn aan toe? 98% van de vrouwen kreeg een goed gevoel van schaterlachen met iemand om wie ze geven.

2/ Doelen bereiken

We noemen een hoger salaris. We noemen een perfect uitgevoerde downward facing dog tijdens een yogales. Wat het ook is, 72% van de onderzochte vrouwen voelde zich empowered bij het doen van iets waarvan ze nooit hadden gedacht dat ze het zouden kunnen. You go, girl!

3/ Elkaar supporten

Samen staan we sterk. Door er voor elkaar te zijn, komen we verder. 70% van de onderzochte vrouwen geeft elkaar moed en kracht door elkaar steun te bieden. En zo hoort het!

4/ Verrassing van een vriend

68% voelde zich geliefd als ze verrast werden met een cadeautje van een vriend of vriendin. Zeg nou zelf, wie wordt daar nou niet blij van?

5/ Knuffelen

66% voelde zich goed door spontane knuffels van een geliefde. Een knuffel kan heel veel goeds doen voor een mens!

6/ Relaxen

In bad! Met een boek op de bank! Of gewoon lekker een serietje kijken. Voor 58% van de vrouwen voelde het als een beloning om te relaxen na een lange dag. En dat verdienen we.

7/ Iets herontdekken

57% van de vrouwen voelde zich zelfverzekerd bij het terugvinden van iets wat ze dachten kwijt te zijn. Ze namen bijvoorbeeld een dansles, net als vroeger. En het ging nog steeds prima!

8/ Koken

Na lang zwoegen een restaurantwaardig maaltje op tafel toveren? Wat fijn als je vrienden en familie daarvan kunnen genieten. Dat voelde ook zo voor 54% van de onderzochte vrouwen. Ze waren erg gelukkig met de complimenten die ze in hun zak staken na het koken van iets lekkers.

9/ Compliment

52% van de vrouwen voelde zich goed nadat ze een onverwacht compliment kregen. Complimenten zijn áltijd fijn, maar zodra je ze ontvangt op het moment dat je ze niet ziet aankomen, zijn ze extra speciaal.

10/ Oude vrienden terugzien

50% werd blij van het in contact komen met een vriend of vriendin die ze lange tijd niet hebben gezien. Waar was je al die tijd? Welcome back!

Empowerende lingerie!

In lingerie kunnen we ons ont-zet-tend zelfverzekerd voelen. Maar dan wel in fijne, goedzittende en fantastisch uitziende lingerie. Triumph weet daar alles van en ontwikkelt steeds opnieuw de fijnste stukken. Voor elke vrouw, in elke vorm en in elke maat heeft Triumph het perfecte setje.

Bron: Jan

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

Nieuw in NL: Body Wrap luxe shapewear met kant

gerelateerde artikelen

Met deze lichaamstaal maak je een goede eerste indruk

Wat als je nu verbaal niet zo sterk in je schoenen...

Voel je krachtiger en meer jezelf bij dates en in relaties

Wil je af van al die onzekerheid en gewoon een fijne...

Japanse vrouwen in verzet tegen hoge hakken

Pak jij ook liever je sneakers dan je high heels wanneer...

Afwijzing na afwijzing door mannen: misschien is dit de oorzaak

De oplossing om het patroon van afwijzing te beëindigen is misschien...

Een op zes vrouwen gamet liever dan dat ze seks hebben

Maar liefst zestien procent van de Nederlandse vrouwen zegt liever te...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ reizen gids

Met andere singles op vakantie...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Zonvakantie gids

Dol op de zon, vitamine D en op...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

50+ singles gids

50plus singles genieten volop van...

advertentie

Wonen algemeen