samen dromen

10 dingen om na te jagen in plaats van een man

Het jagen naar de perfecte man kan een tijdrovende bezigheid zijn. Geen wonder dat je als single vrouw regelmatig klaagt dat het allemaal niet meevalt. Het leven van de single vrouw gaat niet altijd over rozen. Alternatief: stop gewoon met het jagen naar de man, er zijn zoveel andere dingen in het leven die het waard zijn om op te focussen!

  1. HET LICHAAM WAAR JE JE FIJN IN VOELT

Het stellen van doelen wat betreft je lichaam en je conditie is niet altijd een pretje om aan te werken. Maar als je het volhoudt, zal je progressie zien. Zodra jij je 100 procent fijn voelt in je lichaam, straal je dat ook uit. Voor je het weet hangen er honderd mannen aan je armen en daar hoef je niets meer voor te doen.

  1. MAAR OOK: LEKKER ETEN

Koekjes, chips, kaasjes, ijsjes, wafels en burgers. Als single vrouw ben je verplicht om jezelf zo nu en dan ook eens te verwennen. Met de dingen in het leven die jij het allerlekkerst vindt.

  1. IN JE EENTJE REIZEN

Is er een plek op aarde waar je al van kinds af aan naartoe wilt? Probeer wat geld te sparen en boek. Geen excuusjes. Het leukste aan dit tripje is niet eens de bestemming, maar het feit dat je in je eentje gaat en dat je helemaal kunt doen wat je zelf wilt.

  1. EEN VIBRATOR

In je leven is dit echt een verrijking, single lady. Net als je hand, alleen is dit nét iets meer plezier. De rest is pure luxe.

  1. GOEDE BOEKEN

Stop met zoeken naar lekkere mannen op je telefoon. Pak in plaats daarvan eens een goed boek. Duik de bibliotheek in en lees de boeken die jou interessant lijken. Wij hebben ook een selectie voor je gemaakt.

  1. MEDITEER IN DE OCHTEND

De meest succesvolle mensen zijn de vroege vogels. Vaak komt daar een ritueel bij kijken zoals meditatie, sporten of yoga. Pak dus niet meteen je telefoon, laat social media even voor wat het is. Probeer het eens uit, zoek naar je innerlijke rust en bekijk na een tijdje of je verschil voelt. Het zal je goed doen.

  1. SHOPPEN

Koopjes jagen is toch minstens zo leuk als mannen jagen? Misschien nog wel leuker. En als jij dat ene item hebt gescoord met vette korting dan kan je dag niet meer stuk en loop je vol trots rond te paraderen in je nieuwe Levi’s shirt.

  1. EEN GOEDE GEZONDHEID

Of het nu gaat om fysieke of geestelijke gezondheid, single zijn is geen excuus om niet goed voor jezelf te zorgen. Als je even het gevoel hebt dat je het niet meer ziet zitten, focus dan op jezelf. En spreek vaak genoeg af met je vriendinnen, wat een zeer goede therapie is. Chocolade mag ook.

  1. HET PERFECTE KOPJE KOFFIE

Gelukkig zijn zit soms in de simpelste dingen. Daar heb je geen man voor nodig. Wat dacht je van het perfecte kopje koffie precies op het moment dat je er zó naar verlangd? Maak er een ritueel van: ga steevast elke ochtend naar je favoriete koffietentje om de dag goed te beginnen. Dat verdien je.

  1. VOLG JE DROMEN

Want, voordat je gaat settelen met de man van je dromen, is het fijn dat je je dromen hebt waargemaakt. Je hebt nu alle vrijheid om dat te doen wat jou echt gelukkig maakt. En dat is toch minstens zo belangrijk als een relatie? Kom erachter wat jij echt wilt in het leven, zodat je dit later met je wederhelft kunt delen. Jouw dromen komen eerst, jij komt eerst. Liefde? Dat komt later.

Bron: Beautify

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.