10 dingen die je stiekem best tegen de ex van je nieuwe lief zou willen zeggen

Nieuwe liefde? Dan krijg je op zekere leeftijd ook te maken met zijn ex. En natuurlijk… hij is dolgelukkig met jou en je weet het absoluut zeker; ondanks de kinderen die ze samen delen voelt hij geen echte liefde meer voor haar. Maar toch…

Ook al plak je iedere keer opnieuw die grote glimlach op je gezicht wanneer zijn ex weer eens voor de deur staat; ondertussen denk je (wel eens) heel wat anders! Op Saarmagazine.nl kwamen we 10 dingen tegen die ook jij misschien eigenlijk weleens tegen die ene ex van je nieuwe vlam zou willen zeggen.

10 dingen die je eigenlijk tegen die ene ex van je nieuwe lief zou willen zeggen

1# Stop met bellen, appen en mailen. Niet als je kinderen hun schoenveters kwijt zijn, niet als je weer eens geld nodig hebt, niet als je het wachtwoord van Netflix kwijt bent.

2# Als je dan toch per se moet appen: geen hartjes, kusjes of andere kwijlerige emoticons. JULLIE ZIJN UIT ELKAAR.

3# Get a life. En een man. Of in ieder geval een klusjesman. Zodat mijn vriend niet iedere keer op hoeft te komen draven als de afvoer weer eens verstopt zit. Kom bij mij niet aan met de help, ik heb het zo zwaar als alleenstaande moeder-act. Ik heb er zelf vier in mijn eentje grootgebracht: ik weet heus wel hoe het is.

4# Nee, ik geloof niet dat je alleen maar op de bank aan het hangen was in je strakke jurkje, hoge hakken en opgetutte hoofd. En dat je de het cd-tje van Barry White écht geen seconde langer kon missen.

5# Het wordt hoog tijd dat je dik, grijs en rimpelig wordt. Het is absoluut asociaal en ongevoelig om er nog precies zo uit te zien als tien jaar geleden. Het is wel de bedoeling dat iedereen ziet dat hij er op vooruit is gegaan.

6# Geen herinneringen ophalen aan al die fantastische vakanties samen. Jullie zijn toch niet uit elkaar gegaan omdat je elkaar zo leuk vond?

7# Voor alle duidelijkheid: ik ben niet jaloers. Ook niet onzeker. Maar nee, ik vind het niet leuk als je wéér mee moet rijden als er iets met de kinderen te doen is. Je hebt toch zelf een auto?

8# Moet je echt alle Facebook-berichten van hem en zijn familie liken?

9# Zeg niet van die lelijke dingen over hem. Ik begrijp het heus wel: er is een hoop gebeurd en jullie zijn uit elkaar. Maar toevallig vind ik hem de liefste man van de wereld.

10# En kijk niet naar mij alsof ik een tussendoortje ben. Ik blijf.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.