Picture

Speeddaten gids

Niet één maar wel 20 of zelfs 30 dates op een avond? Trek de stoute schoenen aan en ga eens een avondje speeddaten. Tijdens een speeddate ontmoet je in relatief korte tijd heel veel leuke nieuwe singles van jouw leeftijd, uit dezelfde regio en met een gelijkwaardig opleidingsniveau. Matcht het wel of klikt het juist helemaal niet? Geen nood, je hebt nog kansen genoeg want na een paar minuten zit je al tegenover de volgende date kandidaat.

Speeddaten is ideaal voor singles die open staan voor nieuwe ontmoetingen, van een tikje spanning houden en vooral een erg gezellige avond willen beleven! Er worden door heel Nederland speeddates georganiseerd, dus ook vast bij jou in de buurt. Hieronder hebben we de allerbeste speeddate organisaties voor je verzameld. We wensen je heel veel fantastische dates toe!

Flitsdate

Stel je voor: jij plús zo’n twintig singles uit je eigen omgeving. Samen in een sfeervolle ruimte, waar je op je wenken wordt bediend. Om elkaar te leren kennen onder het genot van een drankje en een hapje. Na een gesprek van een paar minuten beslis je zelf: laat je het hierbij of smaakt de kennismaking naar meer? De keuze is aan jou. Dat is FlitsDate®.

Bezoek de website

Speeddaten.nl

Ben jij ook toe aan een leuke date? Speeddaten.nl is de grootste speeddate-organisatie van Nederland. Honderden singles schrijven zich wekelijks in voor een speeddate in hun regio. Je gaat speeddaten met minimaal 20 dates in één van onze toplocaties. Met unieke dategarantie: zit er geen leuke date bij, krijg je een gratis herkansing! Succes dus gegarandeerd!

Bezoek de website

Speeddaten4love

Heb jij zin om te daten? Bij Speeddaten 4 Love leer je in 2,5 uur zo’n 20 singles kennen. De kans dat je tijdens een event iemand tegenkomt die bij je past is daarom erg groot. De events worden gehouden in toplocaties inclusief een hapje en drankje. Binnen 24 uur ontvang je je matchmail. Kom je ook een kansje in de liefde wagen?

Bezoek de website

Speeddate Avond

Een speeddate avond is een leuke, gezellige en efficiënte manier om op één avond, met een smakelijk hapje en een drankje, veel singles te ontmoeten. Na een gesprek van drie minuten per date beslis je zelf: laat je het hierbij of smaakt de kennismaking naar meer? Speeddateavond.nl organiseert speeddate avonden op diverse toplocaties in Nederland.

Bezoek de website