Picture

50+ reizen gids

Samen met andere singles op vakantie? Dat is echt vele malen leuker dan alleen. Ook de single vijftiger heeft de magie van singlereizen ontdekt en omarmt. Niks zo lekker om naast een prachtige vakantiebestemming ook nog eens in goed gezelschap te verkeren. Interessant is dat het soort reis eenzelfde soort mensen aantrekt. De kans dat er in het reisgezelschap meerdere singles zitten waarmee het uitstekend klikt is dan ook bijzonder groot.

De voorpret begint natuurlijk bij het zoeken en boeken van die ene 50+ reis die precies aansluit bij jouw vakantiewensen. Bij de meeste 50+ reisaanbieders zie je vooraf al wie je reisgenoten zullen zijn, dus dat is extra leuk. Ben je nog nooit met een groepsreis op vakantie geweest? Je bent niet de enige. Maar we durven er heel wat om te verwedden dat dit niet je laatste keer zal zijn. De beste reisaanbieders voor 50+ singlereizen hebben we lekker overzichtelijk voor je verzameld. Goede reis!

Crusj

Heb je zin in een relaxte singlereis? Dan ben je bij Crusj aan het juiste adres! Onze groepen zijn niet te groot, waardoor de reizen altijd een persoonlijk karakter hebben. Bovendien staat onze reisleiding 24/7 voor je klaar en zorgen zij ervoor dat het jou aan niks zal ontbreken tijdens je vakantie! Ook voor singles van 40-55 jaar.

Bezoek de website

Sawadee

Onze reizen zijn bedoeld voor iedereen die alleen op vakantie gaat, maar wel graag in het gezelschap van anderen een land wil verkennen. Het begrip 'single' hanteren we ruim: wil jij op vakantie, maar blijft je partner thuis? Ook dan kun je een van onze singlereizen boeken.

Bezoek de website

Singlereizen.nl 50+

Op Singlereizen.nl zoek je ook als 50+ single eenvoudig en snel uit het grootste aanbod singlevakanties! Vakanties voor zonaanbidders, met o.a. dé Single Beach Club, luxe vakanties, vakanties voor sportieve of actieve singles, voor cultuurliefhebbers, voor singles die van lekker ver weg houden en nog veel meer. Beleef het zelf op Singlereizen.nl!

Bezoek de website

CruiseTravel

Wie in z’n eentje meegaat op een cruisevakantie, kan meedoen aan tal van activiteiten én ontmoet ook nog eens heel veel andere mensen. Het is voor de solo reiziger, of je nou een ongebonden twintiger of een 65-plusser bent, een logische vakantiekeus.  Er zijn veel andere singles aan boord!

Bezoek de website

One2Gether Travel

Vakanties in goed gezelschap, alle ruimte voor jezelf, vol ontmoetingen, nieuwe ervaringen, uitwisseling, gezelligheid en plezier. Thuiskomen met een koffer vol herinneringen, nieuwe vrienden in deze fase van je leven. One2gether Travel heeft singlevakanties in de leeftijd van 45-59 jaar.

Bezoek de website

Effeweg

Wil je een ongedwongen vakantie of weekendje weg en bovenal niet alleen op reis dan zijn onze singlereizen echt iets voor jou! Deze busreizen zijn geschikt voor 50-plussers die waarde hechten aan gezelligheid en een mooie vakantie willen beleven.

Bezoek de website

Cirkel Reizen

Cirkel reizen brengt singles van 45+ naar zowel de prachtigste zon en sneeuw bestemmingen. Zomer en winter, de lekkerste vakanties met leuke, gezellige en ondernemende singles. Cirkel Vakanties is al 23 jaar dé specialist in groepsreizen exclusief voor singles, éénoudergezinnen en gezinnen. Ga je ook mee?

Bezoek de website

Kras Reizen

Wil je een ongedwongen, gezellige vakantie en niet alleen op reis? Dan is KRAS Singlereizen de juiste keus! KRAS biedt singles (45+) fiets-, wandel-, bus- en rondreizen naar tal van bestemmingen. Compleet verzorgd en met gegarandeerd een eigen 1-persoonskamer. Je boekt bij KRAS!

Bezoek de website