Close
Pijlers
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

30 augustus 2010

Bloggende member krijgt eigen column op datingsite

Datingsite Relatieplanet, de grootste datingcommunity van Nederland en België, geeft de bloggende member RPBlog een eigen vaste column op haar website. RPBlog schreef zich begin april in op de datingsite en viel snel op omdat hij zijn profieltekst gebruikte om dagelijks te bloggen over zijn bevindingen rondom online daten.

Een groot aantal dames op de datingsite kon zijn humorvolle mannelijke zienswijze en herkenbare stukken zeer waarderen. Verschillende dames verwezen in hun eigen profieltekst zelfs naar het profiel van de blogger, in de hoop dat andere mannen er iets van zouden opsteken.

Op veler verzoek besloot de blogger na een maand door te gaan met het schrijven van stukken, maar niet meer op dagelijkse basis.

RPBlog was 3 maanden actief en schreef in die periode ruim 50 verschillende blogs over allerlei zaken die tijdens het online daten voorbij komen. Na anderhalve maand overschreed hij als eerste lid ooit de profieltekstlimiet van 100.000 leestekens (ruim 40 pagina’s). Nu zijn de stukken verplaatst vanuit zijn profiel naar het magazine op de populaire datingsite, waar ook de toekomstige stukken geplaatst gaan worden. Het is voor het eerst dat een regulier lid op deze manier een eigen podium krijgt aangeboden.

Tjeerd Korenstra, directeur van de datingsite: “Het veld voor de profieltekst is niet bedoeld voor het bijhouden van een weblog, maar de stukjes van RPBlog bieden veel van onze members een verhelderend inzicht, of houden op een positieve manier onze members een spiegel voor. Daarom hebben we besloten hier ruimte voor in te richten in ons online magazine. Op die plek zijn deze user generated stukjes een toegevoegde waarde voor onze website.”

Er zijn inmiddels plannen voor een boek met verzamelde blogs en ongepubliceerde stukken van RPBlog. Dit boek verschijnt waarschijnlijk al komend najaar.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers