Singlessite Blog  inloggen registreren wachtwoord vergeten?

Mila Kunis nog nooit een date gehad - 29 juni 2012 15:28

Mila Kunis nog nooit een date gehadZe mag dan al 28 jaar oud zijn, maar Mila Kunis heeft nog nooit in haar leven gedatet. Dat biecht de actrice op tegenover Glamour. ”Ik heb nog nooit met iemand gedatet. Ik kan eerlijk zeggen dat ik niet weet hoe het is om te daten. Maar hoe kan ik ook ooit op een date? Ik ben niet lang genoeg in één plaats”, legt Kunis uit.

Toch komt ze niets tekort. ”Het gaat goed met mijn privéleven”. Als Kunis ooit zou besluiten om te gaan daten, gebeurt dat waarschijnlijk online. ”Ik zou liever daten via internet dan naar een bar gaan. Zonder twijfel. Het is gewoon logischer”. Het is blijkbaar ook een bron van vermaak: ”Ik ben dol op die sites. Ik zoek dan mannen uit voor mijn vriendinnen. Het is net als on-line winkelen”.

De laatste tijd gaan er geruchten dat de actrice een relatie heeft met Ashton Kutcher. ”Ze zijn officieel geen stel, maar ze brengen veel tijd door met elkaar en kijken wel waar dat toe leidt”, vertelt een bron. ”Ze vinden elkaar al jaren leuk!”, voegt de insider er nog aan toe.

Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers

Reageer op “Mila Kunis nog nooit een date gehad”

Plaats een reactie

Je moet zijn om een reactie te kunnen plaatsen.