Singlessite Blog  inloggen registreren wachtwoord vergeten?

Anouk te gast bij Linda’s Zomerweek - 25 juni 2013 11:47

Anouk te gast bij Lindas Zomerweek Vanavond is zangeres Anouk te gast bij Linda in de zomer talkshow Linda’s Zomerweek. Na de succesvolle aftrap van gisteren, gaat Linda’s Zomerweek vanavond verder met gasten Anouk en Tijl Beckand. Anderhalf uur lang kletst Linda de Mol in een ongedwongen, zomerse setting met de topzangeres en de tv-persoonlijkheid.

Het gebeurt niet vaak dat Anouk zich laat interviewen in een tv-programma. Meestal vindt ze het na één keer in een bepaalde tv-show genoeg geweest. Zo wil ze ook niet terug in De Wereld Draait Door. “Helaas, een nieuwe uitnodiging moet ik afslaan”, zegt ze.

DWDD is steeds van hetzelfde vindt ze, dus ze zou zichzelf niet serieus nemen als ze weer ‘ja’ zou zeggen. “Anders doe ik precies hetzelfde als al die anderen. Het is leuk geweest. Bovendien, wat heb ik nu te vertellen?”

Anouk is volgens Linda bijzonder openhartig in de tv-show. “Anouk was zo openhartig. Dan denk ik toch dat het komt omdat ze denkt: ‘Die Linda vertrouw ik wel, dat is oké. In het fragment dat werd uitgezonden horen we Anouk vertellen over haar datingavonturen. Ga jij kijken vanavond? Praat mee op FB!

Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers

Reageer op “Anouk te gast bij Linda’s Zomerweek”

Plaats een reactie

Je moet zijn om een reactie te kunnen plaatsen.